Brian Laudrup Viaplay
Foto: Viaplay

Brian Laudrup bliver fra 1. februar en del af Viaplays fodbolddækning på Superligaen, Premier League og Champions League.

Fodboldseere på Viaplay i Danmark kan fra starten af februar se frem til, at en af historiens største danske fodboldspillere og mest erfarne fodboldeksperter bliver en del af dækningen. Brian Laudrup slutter sig således til Viaplay-holdet, hvor han både kommer til at tage del i dækningen af Superligaen, Premier League og Champions League.

Brian Laudrup har efter sit karrierestop i mere end 20 år arbejdet som fodboldekspert. De første mange år netop hos Viaplay, hvortil han altså nu kommer tilbage.

”Jeg ser frem til at blive en del af Viaplays meget kompetente hold af værter, kommentatorer og eksperter. Jeg kender jo en del af dem både fra min egen familie, fra min egen karriere, og fra da jeg var på stationen i mange år i starten af dette årtusinde. Det er både gode og dygtige mennesker, som har skabt en fodbolddækning, jeg glæder mig til at træde ind i”, siger Brian Laudrup og fortsætter:

”Jeg er fodboldmenneske. Jeg elsker simpelthen spillet, og det at blive en del af Viaplay giver mig mulighed for at arbejde med de bedste fodboldrettigheder, man kan forestille sig. For mig er det en tilbagevenden til både Premier League og Champions League, der for mig ikke overgås af noget andet klubfodbold i verden. Jeg glæder mig blandt andet til at følge Christian Eriksens udvikling i Manchester United og Erling Haalands kometagtige karriere, og så er det spændende, om det omsider lykkes for storsatsende klubber som Manchester City og PSG at tage det sidste skridt og gøre tingene færdigt i Champions League,” lyder det fra Brian Laudrup.

Som noget nyt kommer Laudrup også til at arbejde med den danske Superliga, som han ikke tidligere har dækket som ekspertkommentator.

”Superligaen er ny for mig, men en udfordring, som jeg virkelig glæder mig til. Der er en meget interessant udvikling i gang i dansk fodbold i disse år, hvor vi både har set vores landshold blive stærkere, vi har haft danske hold i Champions League to af de seneste tre sæsoner, og tilskuerne vælger meget tydeligt Superligaen til. Vi går ind i et forår, hvor Brøndby skal have nye træner, og hvor de økonomiske storklubber FCK og FCM har givet sig selv meget store udfordringer med at blive en del af kampen om DM-guldet. Der er notorisk enormt meget på spil i at arbejde med den lokale liga, danskernes egen – og det vil jeg se meget frem til at gøre sammen med Viaplay, der jo virkelig er Superligaens hjemmebane,” forklarer Brian Laudrup.

Sportschef på Viaplay i Danmark, Benjamin Munk Lund, glæder sig til at gøre Brian Laudrup til en del af fodbolddækningen:

Reklame:

”Brian Laudrup behøver jo ingen præsentation. Alle danske fodboldfans- og seere kender hans spillerkarriere og har de seneste mange år også lært ham at kende som en af Danmarks bedste eksperter. Hans indsigt, viden og gode evne til at formidle spillet og historierne rundt om på en både levende og skarp måde, vil jeg se meget frem til at følge. Jeg ved, at Brian Laudrup vil klæde Superligaen, Premier League og Champions League, så vi glæder os enormt meget over at byde ham velkommen tilbage i Viaplay-familien.”

Brian Laudrup har efter planen første opgave for Viaplay den 5. februar i Premier League-studiet op til kampen mellem Tottenham-Manchester City. Ud over opgaverne i Danmark, er det også tiltænkt, at Laudrup skal løse opgaver i nogle af de lande, hvor Viaplay er rettighedshaver på international fodbold.

Annonce:

Reklame: