Har du hørt om ‘trenden’ med at benytte en banan til at stimulere sig selv? Hvis du har, så bliver du nu advaret af en læge, der opfordrer dig til at lade være.

Man kan ikke undgå at læse bizarre ting på internettet, og det her vil helt sikkert være en af de gange, hvor du undrer dig over, hvad du lige har læst.

En læge er nemlig ude med en advarsel, efter at en virkelig bizar onani-trend, er blevet populær – hos mænd.

Det eneste det kræver, er en banan, som man lige skræller, inden man begynder at bruge den til at stimulere sig selv sexuelt.

Det britiske medie The Sun, fortæller om en bizar trend, hvor mænd benytter skrællen fra en banan til at tilfredsstille sig selv.

Kan udvikle udslæt og sår
De tager ganske enkelt skrællen fra bananen, putter den over deres penis, og så begynder de at masturbere.

Det kan dog være skadeligt, hvis man gør det, og derfor advarer en læge nu mod, at man benytter den gule frugt til at tilfredsstille sig selv.

“Du kan udvikle udslæt og sår på penis, som kan være smertefulde og måske føre til en infektion,” lyder det fra doktor Diana Gill ifølge det britiske medie, inden hun fortsætter:

Reklame:

“En person med bananallergi, har større sandsynlighed for at være allergisk over for andre substanser som latex, eller andre frugter og grøntsager. Så hvis du er allergisk over for latexkondomer, så kan du også være allergisk over for bananskræller,” lyder det fra doktoren.

Årsagen til at det er kommet ‘på mode’ at benytte bananskræller til onani, skyldes, at safterne fra bananen skulle være god smørelse. Andre siger, at det er det tætteste man kommer på et blowjob.

Annonce:

Reklame: