Vil du gerne:

  • Springe frisk ud af sengen om morgenen
  • Få masser af sex i dit liv igen
  • Blive glad og få humøret tilbage
  • Se dig selv rank og stolt i spejlet igen
  • Blive den superelsker du gerne vil være

Hvad:

Vi afholder workshops kun for mænd, som har lyst til at lære mere om sin egen krops muligheder, og hvordan du bliver bedre til at få rejsning og bevare den. Dit selvværd får et boost og din energi bliver løftet med humor.

Du kommer igennem forskellige øvelser i selskab med andre mænd, så der kan nok blive en humoristisk stemning, men emnet er seriøst, så vi skifter lidt mellem latter og alvor. Alt foregår med tøj på og der er både teori og praksis.

Hård træning, ikke for tøsedrenge, du kommer til at stifte bekendtskab med de muskler, der skal sørge for din hårde rejsning.

Teori om hvad der sker i din krop under rejsning og onani.

Hvorfor:

Fordi du er ikke alene. Cirka hver anden mand har oplevet rejsningsbesvær enten en eller flere gange. Og for det meste er rejsningsbesvær ikke noget alvorligt fysisk, men når en mand først en gang har oplevet det, kan han nemt blive lidt nervøs for at det sker igen, og bare tanken om og frygten for det, kan gøre at netop det sker.

Derfor holder vi denne workshop, hvor du kan lære om dels at holde rejsningen, så du kan holde hovedet højt, men også at det ikke er så forfærdeligt, at rejsningen kommer og går. Du får også tips til at gøre din kvinde glad på andre måder, mens I venter på at rejsningen kommer tilbage om lidt.

Du lærer også måder, du kan nyde samværet på uden at spekulere på, om du er stiv eller ej.

Så giv ikke op, det er kun ærgerligt, hvis du ikke gør noget ved det.

Hvem er vi:

Lene Alexander: Sexolog, krops- par- og psykoterapeut. Har igennem de sidste 15 år arbejdet med kroppen og dens muligheder bl.a. via tantramassage.

Kimi Sand: Fysioterapeut siden 1993, sexolog og parterapeut med klinik i Hørsholm. Speciale i bækkenbunden. Arbejder også med hypnose.

Hvor:

Du har mulighed for at deltage på følgende datoer og lokationer:

Hørsholm d. 6.10.18 kl. 10 -16

Ll. Skensved d. 4.11.18 kl. 10-16

Tilmelding hos Kimisand.dk eller lenealexander.dk