Det her bliver kvinderne tiltrukket af!

Der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder bliver tiltrukket af. Men hvad er forskellen egentlig? Nysgerrig? Så læs med og se, hvad et hold amerikanske forskere har fundet ud af.

Sorry, gutter. Det nytter ikke noget at sende de dickpics til kæresten (eller andre damer), hvis man skal tro amerikanske forskere. Kvinder fokuserer nemlig ikke nær så meget på nøgne kroppe, som vi mænd gør. Faktisk nærstuderer kvinder i lige så høj grad ansigtet som kroppen. Så det handler altså for kvinder om at få det hele med.

Tre amerikanske psykologer fra University of Nevada, Las Vegas, fandt forskellen, da de bad en række både mænd og kvinder om at studere en række erotiske billeder.

Fortsætter efter reklameblokken:

Forskerholdet anvendte en videofilm, der registrerede testpersonernes øjenbevægelser – og her var forskellen tydelig.

Forskerne havde en antagelse om, at kvinderne i højere grad end mændene ville kigge væk, når de blev konfronteret med de nøgne kroppe. Men det var ikke tilfældet. Men kvinderne kiggede i stedet langt mere på ansigterne end på kroppene. Og mændene fokuserede måske ikke så overraskende primært på selve kvindekroppen og knap så meget på ansigtet.

Så næste gang du skal forføre kæresten – eller en anden kvinde – så husk at gøre noget ud af dit fjæs og få det til at se velsoigneret ud. Det går kvinderne i hvert fald meget op i, hvis man skal tro det amerikanske forskerhold.

Kilde: Videnskab.dk