Bedre sex

Er du i tvivl, om din partner nyder lagengymnastik lige så meget som dig?

Hvis du er nervøs for, om hun kæmper med at få orgasme, kan løsningen på problemet være inden for rækkevidde.

Vi har fundet en række gode råd til, hvordan du hjælper din partner til at få en bedre oplevelse i sengen. Ifølge flere terapeuter er løsningen ofte ikke nær så kompliceret, som man måske skulle tro.

1: Skru ned for alkoholen
Vi drikker meget alkohol i Danmark, men måske skal I holde lidt igen. For studier viser, at alkohol kan påvirke blodgennemstrømningen til klitoris negativt. Det kan i sidste ende betyde, at det kan volde problemer med orgasmer.

Rygning kan også påvirke kvinders evne til at opleve orgasme. Så måske du skal give hende en ordentlig rusketur på en kedelig mandag frem for i weekenden efter en god flaske rødvin. Det skulle ifølge videnskaben hjælpe med at få et endnu bedre sexliv.

2: Skru op for kommunikationen
Hvis du sørger for at være ærlig omkring dine egne behov og samtidig giver din partner lyst til at dele sine intime fantasier med dig, så går det hele meget lettere, hvis man ellers skal tro førende sexterapeuter.

Og sørg for at være åben omkring, hvad du nyder. På den måde inviterer du også din partner til at være mere åben. Og problemet for mange kvinder kan være, at de glemmer at nyde at være i øjeblikket, fordi de simpelthen tænker for meget.

3: Ros hende 
Manglende selvtillid omkring, hvordan de ser ud, kan også påvirke kvinders evne til at få orgasme. Det kan simpelthen hæmme din partners evne til at være i øjeblikket, hvis hun er usikker på sin egen krop og ikke føler sig lækker – så husk at rose hende.

Reklame:

På den måde kan hun bedre slappe af. Det er endnu en vej til at opnå mere nydelse for jer begge, hvis hun føler sig mere selvsikker.

God fornøjelse!

Annonce:

Reklame: