Mindre sex

Antallet af yngre mænd, som ikke har jævnligt sex, er tredoblet på 10 år, viser nyt studie.

Data fra General Social Survey afslører nu, at især yngre mænd har markant mindre sex, end de fleste måske tror. Når antallet af datingapps og datingsider på nettet er steget de seneste ti år, så det måske er nærliggende at tro, at unge mennesker knalder mere end nogensinde, men virkeligheden er altså lidt anderledes.

Mænd under 30 år, som ikke jævnligt har sex, er steget fra 10 procent til over 28 procent på bare ti år. Altså en næsten tredobling.

Kvinderne er lidt bedre til at hygge i sengen, for her viser tallene, at 18 procent har jævnligt sex.

“Der er flere mennesker i 20’erne, som ikke lever sammen med en partner, og derfor må det formodes, at det er delvist skyld i den lavere mængde jævnlig sex”, fortæller Jean Twenge til Washington Post.

Desuden påpeger hun, at der i dag er mange flere ting at lave, når det bliver aften eller weekend derhjemme, end det var tilfældet for ti år siden. Steaming af serier, sociale medier, computerspil og meget andet, der er tilgængeligt for enhver, kan også have en del af skylden.

Så når du har læst et par artikler mere her på Mandesiden.dk, så læg mobilen væk og find en date eller inviter kæresten med i seng. God fornøjelse.

Yngre mænd har mindre sex

Reklame:

Annonce:

Reklame: