Det er den tid på ugen, hvor Mandesidens sexolog lærer dig et par tips og tricks. Kimi Sand har ordet.

Hvis du vil noget med din kvinde, er der en hemmelighed, jeg må dele med dig. Det er ikke nok med et kys og en finger, der tjekker, om hun er våd. Du må lære, at du skal tænke lidt forud. For at opnå noget fysisk nærhed med en travl kvinde er der et par tips, du kan have gavn af, og de er langtidsholdbare:

  1. Ros hende, og det skal være noget, du mener. Hun vil hurtigt opdage, hvis det er bullshit. Sig ting som du er glad for, at hun gør for dig, ting som gør en forskel i dit liv, hvis I har en hverdag sammen. Og nævn gerne ting, som gør hende helt særlig for dig.
  2. Husk hvad hun fortæller dig. Selvfølgelig kan du ikke holde styr på alle venindernes problemer og sager, men husk de ting, som er vigtige i hendes liv, og vend tilbage til dem ind i mellem og spørg til dem.
  3. Send en sød besked i løbet af dagen og fortæl, at du tænker på hende, gerne flere. Ikke for lange, bare lige så hun ved, at hun er i dine tanker. Det gør hende blød.
  4. Giv en lille gave i utide. Altså en gave som er personlig, og som ikke er i anledning af fødselsdag. Noget hun har talt om at hun mangler, eller noget som du kan se ville gøre en forskel for hende. Det kan være noget praktisk, men helst noget upraktisk som nogle smukke nylonstrømper eller en speciel creme, som du har lagt mærke til, at hun kan lide. Det tæller meget mere, når det er noget, du selv har lagt mærke til.
  5. Sæt tid af til hende – vis hende at hun betyder noget for dig. Planlæg en date eller en hjemmeaften en gang i mellem, hvor telefoner er slukkede og børnene passet. Byg en rede af madrasser, tæpper og puder og giv hende en gang blid massage – for guds skyld, blid massage. De fleste mænd giver så hård massage, at kvinden ligger og lider. Men hvis du vil opnå, at din kvinde skal blive varm og klar til sex, skal du gøre det blidt og med masser af olie.

God fornøjelse og glæd dig til i næste uge, hvor mine tips handler om oralsex! Skriv gerne med spørgsmål eller kommentarer: info@kimisand.dk

Du kan læse mere om Kimi Sand på hendes hjemmeside www.kimisand.dk