De fleste ved, at G-punktet blev omtalt første gang i den vestlige verden af dr. Gräfenberg i 1950. Men hvad ved du mere om det magiske punkt?

Graäfenberg havde opdaget et område, som ved stimulation gav kvinden en stor seksuel nydelse, men han blev ikke særlig anerkendt for sin opdagelse, og stadig i dag er der læger og forskere, som tvivler på, at der findes noget særligt væv i det område.

Men hvis du nogensinde har oplevet en kvinde, som kender sit G-punkt, og du har stimuleret det rigtigt, så er du ikke i tvivl om, at det findes. Så må forskerne tænke, hvad de vil.

Men der er lige et par ting, som er vigtige, hvis du aldrig har fundet en kvindes G-punkt, og har tænkt dig at gå på jagt efter det.

1. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Det ligger ikke helt det samme sted hos alle kvinder, men ca. en fingerlængde inde i skeden op mod maven. Der er forskel, ligesom der er forskel på, hvor dyb en skede er. Den letteste måde at finde det er at stikke en finger forsigtigt ind i skeden og krumme den. Du kan mærke et let ruflet område, som hæver op ved forsigtig stimulation. Og det er netop det, det er, et område på størrelse med en valnød, ikke et lille punkt.

2. Forsigtigt, læg mærke til dette ord. Jeg har set videoer og instruktioner, som fortæller om, at du skal lægge kræfter i, og det skal være hårdt, når du stimulerer din kvindes G-punkt. Men ro på nu, først skal hun varmes op, og dernæst skal G-punktet vækkes. Hvis hun aldrig har mærket stimulation af G-punktet kan det være, hun synes det er fuldstændig følelsesløst, eller i værste fald at det er ubehageligt og gør ondt. Og så går I begge glip af en stor fælles oplevelse. Så de første gange, hvor I prøver at finde og stimulere G-punktet, skal du gøre det meget forsigtigt, og først når hun er godt ophidset af jeres leg på andre måder.

3. Sprøjteorgasme er ikke det samme som en G-punktsorgasme, eller jo det er det, men kvinden kan godt opleve fantastiske G-punktsorgasmer uden at sprøjte, og hun kan også sprøjte uden at få orgasme. Men hun nyder helt sikkert begge dele – sprøjtet kan godt være optakt til større nydelse for hende, så læg mærke til hendes tegn og fornem, om hun vil have mere.

4. Orgasmejagt – selvom orgasmer er fantastiske, må jeres sexleg ikke blive en jagt på orgasmen, for det kan medføre, at orgasmen flytter sig udenfor rækkevidde. Der findes jo ikke noget værre end at opleve, at man ikke kan præstere, og hvis der er en klar forventning om, at nu skal man præstere en orgasme, så vil den for mange være uopnåelig. Og pludselig er sexlivet blevet noget, man skal præstere for begge parter. Manden skal kunne give kvinden orgasmen, og hun skal levere den. Så drop forventningerne og se, hvad der sker, når I går på opdagelse i hinandens kroppe, måske kommer der en orgasme, måske ikke. Så kommer den måske en anden gang. Lad det ikke være målet.

5. How to – når du og din kvinde har leget sammen minimum 30 minutter og er blevet godt varme begge to, med kys og kærtegn og måske også samleje, kan du undersøge, om hun har lyst til at blive stimuleret ved forsigtigt at føre en finger ind i missen, så den peger mod indersiden af hendes mave. Mærk det ruflede område 2-4 cm inde og lav en forsigtig ”kom her” bevægelse – tryk ikke hårdt. Bliv ved og mærk hendes reaktion, måske kan du slikke hendes klitoris samtidig med og variere lidt.
Det kan godt være, at hun oplever ubehag de første gange, men så bare stop. Det skal ikke være en ubehagelig oplevelse. Måske skal der mange gange til, før hun begynder at synes, at det er rart, så lad det bare være en del af jeres leg – måske bliver det bare rigtig dejligt lige pludselig og hvis ikke, så er det bare sådan, det er. Det gør hverken hende eller dig forkerte.

Og husk at tale om, hvad der sker, for nogen kvinder stopper, når det begynder at blive rigtig godt, fordi de begynder at mærke tissetrang og er bange for at komme til at tisse. Men det er ikke det, der sker, det er bare fordi blæren ligger i samme område og bruger de samme nerver. Urinrøret svulmer faktisk op, når man bliver ophidset, så det er ikke der, væsken kommer fra, men fra kirtler i området af G-punktet, og væsken er målt til at være basisk, urin er syre.

God weekend og god fornøjelse.

Som altid er du velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller kommentarer, emner du kunne tænke dig at jeg skal tage op.
Info@kimisand.dk