Bedste størrelse penis

Det er ikke størrelsen, men gørelsen. Det ordsprog har man ofte hørt. Men ifølge en ny undersøgelse, så har størrelsen en afgørende betydning for kvinders orgasme.

Er størrelsen vigtig? Et spørgsmål, der har optaget mange mænd gennem tiden, og nu er svaret her. Størrelse betyder noget. Det skriver Dagens.dk.

I en ny undersøgelse har sitet Big One Dating spurgt 4.761 kvinder om den sidste gang, de havde sex, med to spørgsmål: Hvor stor var han? Fik du en orgasme?

Den gyldne længde
Ifølge undersøgelsen så er den magiske længde ‘8 inches’, som svarer til 20,32 centimeter. 44 procent af kvinderne svarede, at denne længde var skyld i, at de fik en orgasme.

Er endnu længere så endnu bedre?
Jo større, jo bedre? Ikke altid, hvis man skal tro undersøgelsen. Nydelsen dalede nemlig, når længden på penis ramte ‘11 inches’ svarende til næsten 28 centimeter. Her var det kun 30 procent af kvinderne, der var rigtig glade og tilfredse efterfølgende.

I den anden ende af skalaen ser det lige sådan ud. En lille penis er lig med et lille antal opstemte kvinder. Kun 13 procent svarede, at de oplevede at få orgasme efter samleje med en mand, der havde en meget lille penis.

Den rigtig teknik er vigtig
En opstemt penis på 7,6 cm betragtes som en mikropenis, men en mikropenis kan sagtens gøre godt. En fjerdedel af kvinderne fik stadig orgasme, og undersøgelsen fastslår, at selvom fyre med en 20 centimeter lang penis har den nemmeste opgave, så har alle størrelser stadig potentialet til at tilfredsstille og glæde kvinder.

Det understreges også af dette citat, som stammer fra en af de mange kvinder, der har deltaget i undersøgelsen.

Reklame:

“Størrelse hjælper dig, men du skal uden tvivl også vide, hvordan du skal bruge den. Der er masser af store penisser, der går til spilde derude.”

Annonce:

Reklame: