Sex er godt, sex er sundt, og hvis du vil undgå corona-smitte, så gør du klogt i at spice sexlivet lidt op og gøre det mere kinky. Sådan siger sundhedsstyrelsen i USA.

Siden corona-virussen gjorde sit indtog og vendte op og ned på stort set alting, har danskerne efterhånden vænnet sig til at holde ekstra god afstand og spritte af. Derfor vakte det stor begejstring, da Søren Brostrøm gav grønt lys til singler og proklamerede, at ‘Sex er godt. Sex er sundt’ – også i en corona-tid. Det skriver Dagens.dk.

I USA kæmpes der også fortsat med at mindske smitten, og derfor har New York City Sundhedsstyrelse udarbejdet en ‘sikker sex’-guide imod covid-19, der skal hjælpe borgerne til at dyrke sikker sex samtidig med, at risikoen for at blive smittet med corona mindskes.

Hvis du tænker, at officielle råd i en ‘sikker sex’-guide vil være kedelige, så er det altså ikke tilfældet med denne amerikanske guide.

Guiden starter ud med at fastslå, at “sex er en normal del af livet og bør altid være med samtykke fra alle parter,” og at “dette dokument indeholder strategier til at reducere risikoen for spredning af COVID-19 under sex.”

Guiden lister forskellige måder, der kan reducere risikoen for at sprede corona-virus, såsom at bære en ansigtsmaske og undgå at kysse, hvis partneren ikke er en del af dine ‘tætte kontakter.’

Derudover opfordrer guiden til, at man skal være ‘lidt kinky’. “Vær kreativ med seksuelle stillinger og fysiske barrierer, såsom vægge, der tillader seksuel kontakt og samtidig forhindrer tæt ansigt til ansigt-kontakt,” og guiden fortsætter med gode råd som f.eks. online video-dates og frække beskeder.

Reklame:

Guiden understreger, at ‘du er din sikreste partner.’

“Onani vil ikke sprede COVID-19, især ikke hvis du vasker dine hænder (og sexlegetøj) med sæbe og vand i mindst 20 sekunder før og efter sex,” og tilføjer:

“Tre (eller flere) personer er absolut en menneskemængde. Store sammenkomster af enhver art er ikke sikre under COVID-19. Tæt kontakt med mange personer bør undgås.” Og det gælder altså også, når det kommer til sex.

Annonce:

Reklame: