Arkivfoto, Pexels.com
Arkivfoto, Pexels.com

Selvom det kan lyde mærkeligt, at det netop nu i disse tider kan være udfordrende at finde den helt rigtige partner, når et Tinder-match kun er et swipe væk, så er det virkeligheden for rigtig mange.

Det oplever 27-årige Gia Kourtney også. Hun er jomfru, og hun er træt af at vente på, at den helt rigtig fyr dukker op. Nu er hun kommet frem til, hun lige så godt kan tjene nogle penge på den første gang, og derfor har hun altså sat sin mødom til salg. Det skriver Dagens.dk.

Det giver mening for hende
Det er en drastisk beslutning, men den 27-årige kvinde fra New York forklarer, at hun vil hellere have penge end at miste sin mødom til en, hun højst sandsynligt vil ende med ikke at bryde sig om – uden at tjene noget på det.

“Jeg ved godt, at det kan lyde hårdt, men jeg er 27 år, og på det her tidspunkt har jeg ventet så længe, så jeg ligeså godt kan gøre noget smart,” siger hun.

Hvorvidt det er smart, er der nok mange meninger om. Men nogle der synes, det er en god ide, er bureauet Cinderella Escorts. Det er nemlig dette bureau, som Gia Kourtney nu er en del af, og som står bag auktionen.

Den specielle auktion starter ved 100.000 euro. Eller lige knap 750.000 danske kroner.

For at ingen bliver snydt, har Gia Kourtney været ved egen læge, som har bekræftet, at hun stadigvæk er jomfru. Derudover har hun også været til samtaler hos en psykolog, der kan forsikre om, at den 27-årige er mentalt sund og rask, og derfor er i stand til at træffe denne kontroversielle beslutning, forklarer hun til Ladbible.com.

Annonce:

Reklame: