Fanta-bakkelser

Leder du efter en anderledes snack til påsken? Så er du kommet til det rette sted. Her får du opskriften på de geniale Fanta-bakkelser!

Det behøver ikke være så kedeligt at bage dine egne kager derhjemme. Og selvom du ikke lige er klar til at deltage i Bagedysten – hverken i børne- eller voksenudgaven – så fat mod, for her får du en opskrift på noget, der er guf for enhver. Fanta-bakkelser!

1. Forvarm din ovn til 200° C ved almindelig ovnindstilling (over/under varme)

2. Reducer 0,5 liter Fanta Orange Reg. og 1 dl sukker til sirup i en gryde, og lad den køle af, før den kommer i en sprøjtepose.

3. Varm 1,5 dl Fanta Orange Reg. og 75 g smør op i en gryde, indtil smørret er smeltet. Tilsæt herefter 115 g mel og pisk, indtil dejen er fast og slipper grydens sider. Fjern gryden fra varmen og lad den køle af i 10-15 minutter, til den er håndvarm.

4. Pisk 1 æg i dejen ad gangen. Dejen skal være glat og fast, når alle æg er indarbejdet.

5. Form Fanta-bakkelserne med en teske til de ligner små æg, og fordel dem på en bageplade med ca. 5 cm mellemrum. Da dejen er klistret, kan det være en god idé at dyppe teskeen i lidt Fanta for lettere at kunne arbejde med dejen. Bag dem i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.

6. Smelt orange chokolade over vandbad og fyld den i en sprøjtepose.

7. Pisk 0,5 liter fløde stift og tilsæt derefter 200 g dulce de leche og fintrevet appelsinskal. Pisk igen, indtil det er en ensartet masse.

8. Del Fanta-bakkelserne og fyld dem. Pynt derefter med sirup og chokolade.

Fanta-bakkelser

Fanta-bakkelser:
75gr. Smør
1,5dl. Fanta Orange Reg.
115gr. Hvedemel
3 Æg (150gr.)

Fyld:
0,5L. Fløde
200gr. Dulce de leche
1stk. Økologisk Appelsin

Sirup:
0,5L. Fanta Orange Reg.
1dl. Sukker

Pynt:
100gr. Orange chokolade

Annonce:

Reklame: