Ooni Volt 12 pizzaovn

Ooni, der er kendt for transportable pizzaovne til privatbrug, tilføjer nu to nye pizzaovne og tilbehør til virksomhedens prisvindende produktsortiment.

Fortsætter efter reklamen:

Den elektriske pizzaovn ’Ooni Volt 12’ til både inden- og udendørs brug, samt den nye transportable multifuel-pizzaovn ’Ooni Karu 12G’. Begge ovne kan opnå de høje temperaturer, der sikrer en god, autentisk afbagning. Derudover lanceres et sæt praktiske hævekasser til dejen og et multifunktionelt skærebræt. Alt sammen nogle virkelig fede mandesager, du ikke kan leve uden.

Medstifter og CEO Kristian Tapaninaho designede Ooni´s første pizzaovn for over 10 år siden i ren frustration over, at det ikke var muligt selv at lave en god pizza i restaurantkvalitet – den slags, der kun opnås ved høje varmegrader. Det blev starten på Ooni. Sammen med medstifter og CEO, Darina Garland, lancerede Tapaninaho i 2012 verdens første transportable pizzaovn. Interessen for hjemmelavet pizzabagning i god kvalitet er vokset stødt over årene, og i dag er Ooni en ledende spiller på markedet for pizzaovne til privat brug.

Nu debuterer Ooni med deres første elektriske pizzaovn til både inden- og udendørs brug: Ooni Volt 12. Den får selskab af Ooni Karu 12G, en ny transportabel multifuel pizzaovn og nyt tilbehør; Ooni Pizza Dough boxes – hævekasser til dej og Ooni Pizza Prep Lid, der et multifunktionelt skærebræt.

Fortsætter efter reklamen:

I samarbejde med Ooni’s innovative team af ingeniører og designere har Kristian Tapaninaho arbejdet målbevidst for at skabe det optimale udgangspunkt for at kunne opnå gode pizzaoplevelser derhjemme.

Ooni Volt 12 pizzaovn

”Vi gennemtænker hver en detalje i vores produkter, fra glasset i ovnens låge til det indbyggede termometer. Og resultatet afspejler vores mangeårige erfaring inden for produktudvikling af pizzaovne, hvor alle dele af ovnen er designet til at lave god pizza,” siger Kristian Tapaninaho, CEO og medstifter af Ooni.

Ooni Volt 12
Optimeret til 12” (inch) pizzaer og høje varmegrader, som sikrer den gode autentiske pizzaer med sprød bund og god afbagning. Pizzaovnen er til både indendørs og udendørs brug, og dermed uafhængig af vind og vejr.

Reklame:

  • Opvarmes på 20 minutter
  • Temperaturen kan indstilles op til 450 °C
  • Færdigbagt pizza på ca. 90 sek.
  • 3-lags glaslåge i borsilikatglas
  • Overfladen er pulverlakeret kulstofstål
  • Timer funktion
  • Indstilling af top og/eller bundvarme
  • Er nem og enkel at bruge.

Vejl. Udsalgspris: 6.680 DKK

Kan bestilles på Ooni´s hjemmeside og kan snarligt købes hos din lokale Ooni forhandler.

Ooni Volt 12 pizzaovn

Reklame: