Læger har advaret om, at smitte med covid-19 kan påvirke penisstørrelse og evnen til at blive erigeret.

Fortsætter efter reklamen:

Læger advarer nu om en hidtil sjælden og ret mystisk bivirkning af smitte med covid-19. Normalt hører man om bivirkninger som nedsat eller mistet smags- og lugtesans.

Nu har en mand i 30’erne imidlertid oplevet en noget anden – og sådan set også trist bivirkning. Det skriver Dagens.dk.

Manden beskrev, hvordan han tabte sig 1,5 centimeter i længden efter at have pådraget sig sygdommen for seks måneder siden. Manden siger, at problemet stadig ikke er løst, og at både hans ‘længde og omkreds’ er blevet mindre.

Fortsætter efter reklamen:

“Da jeg kom ud af hospitalet, havde jeg nogle problemer med erektil dysfunktion. De fik det gradvist bedre med noget lægehjælp, men jeg så ud til at stå tilbage med et varigt problem,” sagde manden.

Han sagde, at før han  fik covid-19, var han “ikke stor, men bestemt større end normalt”, men “nu har jeg tabt mig cirka halvanden centimeter og er blevet decideret mindre end gennemsnittet.”

Manden skrev ind til podcasten “How To Do It” for at spørge, om de havde nogle tips til at komme overens med hans ændrede krop, da han havde lidt et tab af selvtillid. To læger blev også interviewet på podcasten og blev spurgt, om dette var noget, der var et anerkendt symptom på coronavirus.

De svarede, at “Covid-diller” faktisk var en rigtig ting, selvom de sagde, at der kunne være måder at behandle det på.

Reklame:

I maj 2021 blev der lavet en undersøgelse om problemet. Her fandt forskere ud af, at virussen kunne findes i penis ‘længst efter den første infektion’ og foreslog, at udbredt endotelcelledysfunktion fra covid-19-infektion kan bidrage til erektil dysfunktion.

Derfor kan der altså være noget om det.

Reklame: