Normalt er det ikke synderligt velset, at man ser ‘voksenfilm’, når man er på arbejde. Men bliver man valgt til dette job, er det faktisk det eneste, man skal.

Fortsætter efter reklamen:

En virksomhed ønsker nemlig at hyre en person, der ønsker at blive betalt for at se voksenfilm. Dog byder jobbet også på en kende andre arbejdsopgaver, skriver Dagens.dk.

Bedbible ønsker at betale en person 135 kr. i timen for at se voksenfilm på nettet. Dertil skal man også ‘indsamle information og datapunkter’ om emner såsom stillinger, varighed, antal orgasmer, forhold mellem mænd og kvinder, hårfarvefordeling og sprogfordeling.

De indsamlede data vil efterfølgende blive anvendt til at udarbejde en ‘dybdegående rapport om tendenser og statistikker i voksenfilm’, lyder det fra Bedbible.

Fortsætter efter reklamen:

“Vil du blive betalt for se at voksenfil? Så har Bedbible.com det perfekte job til dig. Vi tager et dybt ned i voksenfilmenes verden. Og vi har brug for din hjælp til at gøre det,” fremgår det af jobopslaget.

De personer, der ønsker at søge om jobbet, skal være fyldt 21 år. I og med, at der ikke er pligt til, at man møder ind på kontoret, kan arbejdet udføres overalt i verden – og derfor også i Danmark.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du klikke dig ind på Bedbibles hjemmeside, hvor du skal udfylde en formular med bl.a. navn, e-mail og nuværende jobstatus. Dertil skal du også forklare, hvorfor netop du skal vælges til jobbet.

“Pornografi er en milliardforretning i hele verden, så vi kom på idéen om at lære mere gennem eksempler fra det virkelige liv,” fortæller Edwina Caito fra Bedbible.

Reklame:

“Vi valgte at udforske de mest almindelige stillinger i de 100 mest sete videoer for at skabe en retvisende repræsentation af folks præferencer.”

“Vi er sikre på, at vi vil få kendskab til nogle interessante statistikker fra vores forskning, såsom hvilke typer rollespil skuespillerne udfører, antallet af orgasmer og eventuelle feticher, der er dækket.”

Reklame: