Fulde mænd er kloge

Man skulle tro, at det var omvendt?

Hvis man har prøvet at være i byen uden at drikke, så ved man, at fulde mennesker opfører sig ualmindeligt dumt – uanset køn.

Samtidig ved man, at alkohol er skadeligt for kroppen, og derfor er det nærliggende at tro, at personer, der drikker meget, har lavere IQ end personer, der ikke drikker. Men sådan er det faktisk ikke. Det skriver Dagens.dk.

Ifølge mediet har en undersøgelse foretaget af ‘Norsk Center for Mellemmenneskelige Relationer’ nemlig konkluderet, at mænd, der ofte er meget fulde, har en højere IQ end andre mennesker.

“Vi ser, at det uden undtagelse er stordrikkere, der har den højeste IQ,” har Allan B. Eer, der er chefforsker for undersøgelsen, udtalt og uddybet, at resultatet er “meget overraskende” og “helt i modstrid med, hvad man tidligere har troet.”

Han understreger dog, at sammenhængen mellem fuldskab og høj IQ kun findes hos mænd og altså ikke kvinder. “Det ser ud til, at kvinder, der drikker meget alkohol, ikke er betydeligt klogere [end kvinder, der ikke drikker, red.], forklarer han.

Annonce:

Reklame: