Et firma på Cypern har skaffet nogle særligt indrettede kupler, så deres ansatte kan nyde pauser på en lidt speciel måde.

Forestil dig, hvis du ikke bare havde mulighed for at hygge med dig selv i pauserne på dit arbejde, men faktisk ligefrem blev opfordret til det.

Det bliver de ansatte hos en virksomhed, som har hovedkontor på Cypern, faktisk, og firmaet har endda købt dertil indrettede kupler, så de ansatte kan få lidt privatliv, mens de udfører deres ‘gerning’. Det skriver Dagens.dk.

Det lyder måske som en underlig ting at opfordre sine ansatte til, men det er faktisk ikke langt fra virksomhedens ‘ånd’, da de driver en hjemmeside og et socialt netværk med indhold for voksne.

Hos firmaets hovedkontor på Cypern kan de cirka 200 ansatte altså snart finde fire kupler, som er udstyret med “hyggeudstyr” – herunder et VR-headset og en stor skærm til at se erotiske film på.

Kuplerne er endnu ikke fremstillet, men når de er færdige, vil det være store sorte kupler med én behagelig stol i hvert, så de ansatte kan sidde og “slappe af.”

Mediet skriver desuden, at kuplerne udover diverse elektroniske udstyr kommer til at indeholde creme, glidecreme og servietter.

Ifølge firmaet er pauserne, som varer 30 minutter én gang om dagen, et forsøg på at “give nuværende og tiltrække nye ansatte med et sikkert [og] komfortabelt sted at ‘trykke én af’.”

Reklame:

Hvis man sidder og tænker, at det er en god ide til ens egen virksomhed, så kan kuplerne lejes for $50.000 (cirka 350.000 kroner) for et halvt år af gangen, og det inkluderer VIP adgang til firmaets hjemmeside og sociale medie.

Annonce:

Reklame: