Kødfri Burger King

Selveste Burger King har netop meldt ud, at de laver en kødfri restaurant i Danmark!

Fortsætter efter reklamen:

Det bliver restauranten på Rådhuspladsen i København, som fra 15. marts og en måned frem bliver helt plantebaseret. Det skriver burgerkæden i en pressemeddelelse.

Og det er ikke bare bøfferne, som bliver kødfrie – også ost, bacon og snacks bliver erstattet med en plantebaseret alternativ.

“Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen i vores første plant based restaurant i Danmark. I de forgangne uger har vi i Sverige og Norge åbnet lignende konceptrestauranter med stor succes. Den danske restaurant er i mellemtiden den største af slagsen i Skandinavien”, skriver Carsten Lambrecht, landechef i Burger King.

Fortsætter efter reklamen:

“Ved at åbne en restaurant, der kun serverer plant based og kødfri alternativer, får vi også en god mulighed for at teste produkter, der endnu ikke er en del af vores traditionelle menu, til vores videre produktudvikling og innovation inden for det plantebaserede segment.”

Firmaet The Vegetarian Butcher er gået sammen med Burger King og har udviklet de plantebaserede alternativer, der skal leveres til de nye kødfrie burgerbøffer og fileter, der skal erstatte kylling.

De skriver BT.

Reklame: