Ømands Gastro Lounge

Elsker du også bacon? Så skal du en tur forbi Ømands Gastro Lounge.

Det er vist ingen hemmelighed, at vi her på Mandesiden elsker bacon. Ikke fordi det er noget ‘man skal’ som ‘rigtig mand’. Næ, det smager sådan set bare mega godt. Men det er jo ikke alle restauranter, som har den store fokus på de gyldne løjer.

Altså indtil nu! For Ømands Gastro Lounge er hermed blevet vores yndlingssted at indtage føde. Vi har godt nok ikke prøvet det endnu, men det må komme meget snart. Stedet holder til i Haderslev.

Og hør lige her, hvor vildt det lyder: “Vi kan med rette sige, at vi er Danmarks første dedikerede Gastro Lounge med 100% fokus på bacon af den ypperligste kvalitet. Vi producerer nemlig bacon i eget røgeri. Prøv vores saftige burgere, tag en rundtur i baconens verden med en baconsmagning, oplev caviar i skøn samhørighed med bacon, prøv vores bacon-gelato-is og mange andre skønne baconretter.”

Og det fortsætter: “Røgeriet blev etableret i 2015 med det simple budskab, at producerer det ypperligste bacon. Dette resulterede foruden diverse priser og anerkendelser også i en julekalender med 24 forskellige typer bacon.”

Skynd dig at bestille bord på Ømands – nu! KLIK HER!

Annonce:

Reklame: