Batteriangst er et velkendt fænomen blandt alle med en smartphone. Men hvornår er det absolut værst at have et dødt mobilbatteri? Det har OnePlus spurgt deres brugere om i en ny undersøgelse. Se top 10-listen her.

Fortsætter efter reklamen:

Hvornår har du sidst brugt et fysisk Krak-kort til at finde vej? Eller aftalt at mødes med en ven uden at have mobilen fremme? Nej, vel – det sker aldrig.

Smartphonen er blevet en vigtig del af vores digitale liv og bruges ofte til batteritunge opgaver som spil, arbejde, streaming, rejser, sociale medier og musik. Det betyder, at brugerne stiller større krav til batterilevetiden, samt hvor hurtigt smartphonen kan oplades på farten.

I forbindelse med lanceringen af den nye smartphone OnePlus 10T 5G har OnePlus undersøgt, hvilke situationer vi helst vil undgå at stå i, når skærmen pludselig går i sort. Og ikke overraskende er det, når vi er på farten, at stressniveauet stiger mest.

Fortsætter efter reklamen:

Top 10: Her stiger stressniveauet mest, hvis telefonen går i sort:

 1. Når vi skal finde vej
  Dagene med det store Kraks-kort er forbi, og Google Maps er blevet en livsvigtig vejviser. For næsten halvdelen (45 pct.) af de adspurgte er det værste tidspunkt at løbe tør for strøm på, mens de bruger Google Maps.
 2. På ferien
  På ferien holder vi pause fra hverdagen, men vi holder ikke pause fra at scrolle, like, poste, swipe og dele. I undersøgelsen svarer 31 pct., at smartphonen under ingen omstændigheder må løbe tør for strøm i løbet af ferien.
 3. I toget
  Det er noget bøvlet at undersøge rejsetider, købe billetter og i det hele taget komme i kontakt med andre, hvis skærmen er sort. Derfor siger 30 pct., at togturen er det værste sted, batterierne kan blive flade.
 4. Aftaler med venner
  For 25 pct. af de adspurgte er det forbundet med stress, hvis telefonen enten er løbet tør for strøm, eller er lige ved at gøre det, når vi skal lave aftaler med vores venner.
 5. I lufthavnen
  Det stresser 24 pct. af os at have en smartphone med kun lidt eller ingen strøm overhovedet, når vi er i lufthavnen. For hvem gider at stå i lufthavnen iført hawaii-skjorte og badedyr og med en død smartphone, der indeholder alt fra pas, flybilletter og digital underholdning til turen?
 6. I bilen
  23 pct. siger, at de helst ikke vil løbe tør for strøm i bilen, hvor mange forbinder deres smartphone via CarPlay eller lignende funktioner. For det kan blive en meget lang bilferie med familien, hvis smartphonen løber tør for benzin, og destinationen er Syditalien.
 7. På festival
  15 pct. af brugerne svarer, at de vil blive mest stresset af at opdage, at der er meget lidt eller slet ingen strøm på telefonen, når de er på festival. For hvordan finder man lige sine venner blandt 100.000 andre mennesker?
 8. På blind date
  15 pct. svarer, at stressniveauet vil stige kraftigt, hvis smartphonen løber tør for strøm under en blinddate. Det tyder altså på, at det er vigtigt for brugerne at have en livslinje til omverdenen, når vi begiver os ud på kærlighedens snoede sti.
 9. Gåtur med hunden
  Det moderne menneske multitasker mere end nogensinde før, og selvom man skulle tro, at en gåtur med hunden var et øjeblik, hvor kun vores firbenede ven og den friske luft skulle nydes, er det ikke tilfældet. I hvert fald svarer 13 pct., at de vil føle sig stressede uden en opladt telefon, når de går tur med Fido.
 10. Brylluppet
  End ikke den ultimative kærlighedsfest kan reducere stressniveauet, hvis vi bekymrer os over ikke at have nok strøm på vores telefon. Der er tale om en lille andel på 5 pct., der beretter om stresssymptomer, hvis telefonen er ved at dø, mens de er til bryllup.

Strøm til en hel dag på 10 min.
Undersøgelsen er lanceret i kølvandet på lanceringen af den nye smartphone OnePlus 10T 5G, der har fået mange rosende ord med fra anmeldere pga. ekstrem hurtig opladningstid.

Den nye OnePlus 10T 5G skal kun bruge 10 minutter i strømstikket for at få nok strøm til en hel dag, og vil man have en fuld opladning, tager det ikke mere end 19 minutter at lade det indbyggede 4800 mAh-batteri fuldt op.

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er lavet på vegne af OnePlus og udført af analyseinstituttet Perspectus Global i august måned 2022 for at fejre lanceringen af den nye smartphone OnePlus 10T 5G. I alt har 1.500 respondenter og besvarelser med base i UK deltaget i undersøgelsen.

Reklame:

Reklame: