Reklame:


Ting kvinder skal stoppe med at gøre

Her på Mandesidens redaktion elsker vi søde, smukke, kloge og sjove kvinder i alle afskygninger. Men der er altså visse ting, nogle kvinder er begyndt at gøre, som meget gerne må stoppe lige med det samme.

Herunder får du Mandesidens helt egen top 5 over ting, som kvinder over hele verden meget gerne må lade være med at gøre. Det skal i hvert fald ikke være for vores (mændenes) skyld, at de her ting foregår.

Og ja, vi ved godt, at det måske ikke er alle mænd på kloden, der er enige i alle punkterne – så listen er helt på vores regning. Men vi mener hvert et ord.

Fortsætter efter reklameblokken:

Here we go:

Store, kunstige øjenbryn
Kunstige øjenbrynDen store, kunstige skovsnegl over øjet. Vi aner simpelthen ikke, hvor den idé er kommet fra. Noget klovne-inspiration? Hvorfor male – eller tatovere – kæmpestore kunstige øjenbryn i panden på sig selv? Det ser tumpet og fake ud, så bare stop det. Vi maler da heller ikke kunstigt fuldskæg i hele krydderen på os selv hver morgen? Piger, bare studs brynene lidt hver fjerde søndag – det er alt rigeligt til os mænd.

Reklame:

For meget makeupFor meget makeupVi forstår godt, at man lige markerer øjnene lidt eller dækker et par bumser med lidt spartelmasse. Men at sejle hele skærmen ind i ti slags farvelade har aldrig gjort noget godt på den lange bane. Forestil dig lige at vågne op efter en svedig hygge-nat med hende herover – så ligner dine dyner jo noget fra en drabssag. Og du kan helt sikkert ikke genkende hende, når makeuppen er tværet ud i hele dit soveværelse. Æv.

For tyndFor tyndVi ved ikke, hvem der har bildt nogle voksne kvinder ind, at de skal veje 40 kilo. Det er i hvert fald ikke os. Der er altså ikke noget specielt charmerende eller feminint over at have en kropsform som en dreng på 12 år. Så piger, for vores skyld må I altså hellere veje fem kilo for meget end fem kilo for lidt.

Store musklerStørre muskler end mændHer er vi godt klar over, at der nok er mere delte meninger blandt mænd. Men store muskler i bodybuilder-genren er vi bare ikke fans af til kvinder. I vores verden må kvinder gerne se feminine ud – altså på den klassiske måde med lidt blødere former. Bevares, det er da helt fint med en markeret krop som hende på billedet, men heller ikke mere end det, tak.

Kunstige læber

Reklame:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Bleached hair doll with pouty lips and boobs that will get your attention ????@cruparcic Follow this babe ?

Et opslag delt af •Botox •Fillers •Implants?? (@fillersdolls) den

Sidste – men meget vigtige – punkt på Mandesidens liste over please-don’t-do-it til kvinder, har vi de kunstige læber. Det ser meget sjældent pænt ud at skyde noget kunstigt crap ind i læberne. Og da slet ikke, hvis du er født med meget små læber. Så bliver hele scenariet bare endnu mere kunstigt og kikset at se på. Vi kender nogle ganske få kvinder, der kan bære de forstørrede læber – men det er meget sjældent, at det ikke ligner lige præcis, hvad det er: kunstige læber. Don’t do it, piger. I er med 99 procent sikkerhed smukkere UDEN alt det kunstige lort i kroppen.

Mandesiden over and out…