Kiefer Sutherland giver koncert i Danmark

Det er vaskeægte Hollywood stjernestøv, der kommer til Aabenraa, når et af Hollywoods helt store navne kommer til byen med sit band.

Fortsætter efter reklamen:

Musikstilen bevæger sig inden for country og rock, hvor Kiefer Sutherlands rå stemme og passion brænder igennem. Han fremstår som en ærlig musiker, der har masser af historier på hjerte, som han formidler gennem musikken.

Stjernestøvet har drysset over Sutherland helt fra barnsben i et hjem med to store skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har stadig den dag i dag en glorværdig karriere, og nævnes på linje med navne som Clint Eastwood, Jane Fonda og andre af den generations helte.

Allerede i 80’erne viste den unge Kiefer et stort skuespiltalent, og blev hurtigt et af de helt store navne i Hollywood med film som Lost boyz, Young Guns, A Few Good Men, The Three Musketeers og mange flere – hvor han spiller sammen med stjerner som Kevin Bacon, Charlie Sheen, Emilio Estevez, Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore og Julia Roberts.

Fortsætter efter reklamen:

Du kender ham med garanti også i rollen som Jack Bauer i serien “24 timer”, der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards. Senest kan vi se ham som Præsident i den aktuelle og meget roste Netflix serie ”Designated Survivor”.

Meget lig skuespilkaldet er hans vej ind i musikken drevet af stor passion og ægthed.

I starten af 2015 spillede Kiefer Sutherland to numre, han havde skrevet, for sin bedste ven Jude Cole. De to havde tidligere startet og drevet pladeselskabet Ironworks. Cole kunne lide hvad han hørte, og opfordrede Kiefer Sutherland til at tage ud og spille sin musik. Det blev til en tour rundt til mindre spillesteder og barer i USA. De to sange blev hurtigt til fire og seks numre, og Kiefer Sutherland og Cole besluttede at lave et album.

I 2016 udkom Kiefer Sutherland’s debutalbum “Down In A Hole”. Albummet blev godt modtaget og han turnerede i USA og Europa i 2016. I 2019 sendte han endnu et album på gaden ”Reckless & me”, og Kiefer Sutherland er nu klar til at besøge Europa, Danmark og Pavillonen med sin Country/Rock og vise os ”How its done”.

Reklame:

Det er en enestående chance for at komme helt tæt på en ægte stjerne.

Billetsalget starter 1. februar 2023 kl. 10.00 på www.arenaaabenraa.dk / www.allthingslive.dk

Reklame: