elmotorcykler fra svenske RGNT

Danske CARCLUB bliver nu importør og forhandler af elmotorcykler fra svenske RGNT. Motorcyklerne, der er håndbygget ud fra ingeniørmæssig ekspertise, skal især supplere danskernes kørselsbehov i storbyerne.

Elmotorcykler indtager de danske veje, og den 1. april lanceres elmotorcykel-brandet RGNT i Danmark. Den landsdækkende autoforhandler CARCLUB bliver eneforhandler af de to nye RGNT-modeller, Classic og Scrambler, som er håndbygget i Sverige.

CARCLUB er både stolt af og forventningsfuld omkring det nye samarbejde siger Stefan Kaas, der er partner i CARCLUB.

– RGNT er nyt, ambitiøst og moderne. De har en stærk vision om en grønnere klode og en dybdegående know how til kvalitet og finish. Der går en lige linje mellem RGNT’s kombination af klassisk elegance, håndbygget kvalitet og moderne teknologi og CARCLUB’s fokus på eksklusivitet, performance og kvalitet i køretøjerne, siger Stefan Kaas.

elmotorcykler fra svenske RGNT

Elmotorcykler til moderne kørselsbehov
RGNT-modellerne Classic og Scrambler skal fungere som et unikt supplement til danskernes kørselsbehov i storbyen.

– RGNT-motorcyklerne fungerer både i den travle hverdag og som ren fornøjelse. Som motorcyklister værdsætter vi friheden i en stort set vedligeholdelsesfri motorcykel med gode køreegenskaber og en holdbar kvalitet, som kendetegner RGNT-modellerne, siger Stefan Kaas og tilføjer:

– Udseendet er klassisk, og køreoplevelsen morgendagens. Man er fri for gearskifte under bykørsel, og omgivelserne sanses på en mere intens måde på grund af motorcyklernes høje komfort og lydløse design.

Det miljørigtige valg
De nye RGNT-modeller er 100 procent eldrevne, og teknologien er udviklet med henblik på nem og hurtig opladning med det lettilgængelige type 2- eller 220V-ladestik og automatisk softwareopdatering.

– Elektriske køretøjer bliver førstevalget for flere og flere danskere i takt med den teknologiske udvikling, og det er både nemt og bekvemt at eje en elmotorcykel i dag. Ud over at skåne miljøet udleder en eldreven motorcykel ingen emission, hvilket er godt for nærmiljøet, siger Stefan Kaas.

Elmotorcyklerne forhandles fra 97.995 kroner og kan leases online hos www.CARCLUB.dk eller i en af forhandlerens fire showrooms i København, Kolding, Hviidsminde eller Herning.

elmotorcykler fra svenske RGNT