Boom 150

Sommeren nærmer sig, og det betyder udetid. Ud i haven, ud til stranden og ud til festival. Der skal en musikafspiller med på farten, men hvilken? Vi har testet Boom 150 fra SACKit.

Endelig kan vi komme til festival efter to års Corona-pause, og det betyder transportabel musik. Sådan er det bare. Men hvad skal du købe, og hvad vil du ofre på at have musikken med under armen?

Vi har denne måned testet den nye Boom 150 fra danske SACKit, der holder til i Aalborg. SACKit er et designbrand, som står bag forskellige typer af livsstilsprodukter. Blandt andet afspilleren Boom 150, som vi altså har fået fingrene i her.

Lad os tage de kolde facts først. Boom 150 klarer seks timers musik for fuld skrald. Den leverer 45 watts power output fra en 8″ bas og tilhørende to diskanter. Den kører Bluetooth 5,0 og kan samtidig bruges som powerbank.

Boom 150

Men Boom 150 er ikke bare bygget til at levere god lyd – her er også kræset for designet. Modsat mange af konkurrenterne, hvis vi skal være ærlige. Her får du er stilrent design med lækkert læderhåndtag samtidig med virkelig god lyd og tilpas med bas. På fronten har du manuel equalizer, så du hurtigt kan justere lyden efter behov.

Boom 150 vejer 4,8 kg, hvilket er helt perfekt, for ved meget højere vægt får du altså lange arme af at slæbe rundt på den. Så det her er helt perfekt. Og hvis din makker også kommer slæbende med sin Boom 150, er der er smart løsning på det ‘problem’. For de kan nemlig stereoforbindes. Enten med TWS-funktionen via Bluetooth eller med AUX-kabel. Super simpelt.

Hvad koster den så? Den er faktisk i den billige ende, når man ser på pris, design og kvalitet. Bare 1.699 kr. får du Boom 150 for.

Så dommen herfra er klar: SACKit har en af de bedste transportable musikafspillere på markedet lige nu. Den er flot, spiller godt og har en skarp pris!

DU KØBER DEN LIGE HER!

Boom 150