Slagelse-virksomheden JN Meat International med John Sashi Nielsen i spidsen har for tredje gang i træk vundet verdensmesterskabet i bøf, World Steak Challenge. Mere end 400 steaks fra 25 lande konkurrerede i kåringen, som fandt sted i Dublin, Irland.

Fortsætter efter reklamen:

Efter at være blevet kåret som den bedste bøfproducent i verden i 2018 og 2019 ryddede JN Meat International igen bordet ved verdensmesterskabet World Steak Challenge i november 2021. Næsten 400 bøffer fra 25 lande konkurrerede i år om den prestigefyldte titel, som blev afgjort af en jury bestående af både professionelle kokke og slagtere samt madentusiaster. De mange bøffer blev nøje bedømt på såvel smag, mørhed og udseende, og juryen fandt, at en striploin fra JN Meat International med oprindelse i det finsk opdrættede Ayrshire-kvæg var den bedste af alle.

World Steak Challenge er et årligt tilbagevendende mesterskab, som i 2020 blev aflyst grundet Covid-19. Med 2021-kåringen er det således tredje gang i træk, at den danske kødgrossist med base i Slagelse sikrer titlen som verdens bedste bøfproducent. Den præmierede bøf stammer fra den eksklusive serie af oksekød af høj kvalitet, SASHI.

I SASHI-serien findes blandt andet det finske Freygaard-kød og det argentinske Sabor-kød, og flere andre bøffer fra SASHI-serien blev tildelt guldmedaljer ved konkurrencen i Dublin.

Fortsætter efter reklamen:

Grundlægger af JN Meat International, slagter og kødsommelier John Sashi Nielsen, rejser konstant verden rundt for at finde det allerbedste oksekød, både når det gælder smag, kvalitet og dyrevelfærd. Det er ambitionen om at skabe den ultimative oplevelse for madentusiasten og samtidig være den bedste producent af bøffer, som driver passionen. En kampånd og en drivkraft, som også fik den driftige iværksætter til sponsorere racerkørerne Kevin Magnussen og Jan Magnussen årets 24-timersløb på Le Mans.

– Når man først har prøvet at være den bedste, så gælder det om at blive ved. Jeg kan simpelthen ikke lade være, og dén energi deler jeg heldigvis med hele mit team hos JN Meat International. Vi er alle sammen utroligt glade og meget stolte og beærede over at tage titlen som verdens bedst indenfor vores felt for tredje gang i træk. At blive anerkendt og værdsat for at skabe det bedste oksekød i verden fantastisk og er alle anstrengelserne og umagen værd, lyder det fra John Sashi Nielsen.

–  Samtidig er jeg utroligt glad for at opleve, at langt de fleste af os, der deltager i konkurrencen, deler de samme ambitioner om både at kunne tilbyde oksekød med en høj spisekvalitet, men samtidig gøre det mere bæredygtigt. Der er ingen tvivl om, at fremtiden for vores branche er en omstilling til noget mindre, men bedre. Nuværende og fremtidige generationer vil stadig spise oksekød, men mængden vil blive mindre, og kvaliteten højere. Dét er jeg overbevist om, slutter John Sashi Nielsen.

Reklame: