Wagyu-kød
Wagyu-kød er toppen af poppen, når vi snakker kød.

Hvis du skal imponere konen, svigerfamilien eller gutterne med en middag, de aldrig vil glemme, så har vi den helt rigtige løsning til dig. Vi har prøvet Wagyu-kød fra gutterne hos WagyuPusher, og det er uden sammenligning det bedste kød, vi nogensinde har smagt.

Er du hoppet med på vegetar-vognen, skal du nok bare stå af med det samme. For den her artikel handler om noget så klassisk som kød. Men ikke bare kød, som du kan finde nede i køledisken i Netto. Nej, her har vi derimod fat i noget helt ekstraordinært. Navnet er Wagyu.

Men hvad er Wagyu så for noget? Du kender nok Kobe-kød, der ofte bliver nævnt i film og serier – Casper Christensen taler eksempelvis om Kobe-kød i Klovn. Wagyu-kød er i præcis samme boldgade – bare fra et andet område i Japan. Faktisk betyder ‘wa’ japansk, og ‘gyu’ betyder ko.

Sådan vurderes Wagyu-kødet
Wagyu-kvæget blev oprindeligt brugt i landbruget som trækdyr, og derfor udviklede dyrene stærkere muskler med anderledes fedtceller i kødet end de dyr, som bare stod stille og lavede ingenting. Og sådan er det også i dag. Det er marmoreringen, som gør Wagyu til noget ganske særligt. Marmoreringen måles på en såkaldt gradueringsskala, der kaldes MBS. Hvilket står for Marbling Beef Standard. Her gælder det om at have så meget fedtmarmorering som muligt. Det giver nemlig den gode smag.

Herunder kan du se MBS-skalaen, hvor det bedste – og dyreste – er MBS 12:
MBS skala Wagyu

Vi har besøgt de tre gutter, Christian, Jacob og Thomas fra firmaet WagyuPusher, der er eksperter i det velsmagende kød. Her er filosofien og beskeden klar: “Køb Wagyu kød hos os – vi lover højest mulig kvalitet til prisen.”

Det løfte overholder de ved at skære alle fordyrende mellemled væk, og derfor er WagyuPusher en 100 procent web-baseret forretning. Ingen forhandlere eller dyre butikker, der får prisen i vejret. I stedet sørger de for, at du får markedets bedste Wagyu ribeye, tomahawk, striploin og mange andre lækre udskæringer sendt direkte til din hoveddør til fornuftige priser.

“Vi leverer til alle brofaste øer i Danmark onsdag og fredag hver uge via vores fragtmand, som er ekspert i transport af fødevarer”, fortæller co-founder Christian Jørgsholm.

WagyuPusher
WagyuPusher består af Thomas, Christian og Jacob, hvor sidstnævnte er indehaver og køkkenchef hos Feed Bistro.

Godt kød skal være nemt at gå til
Hos WagyuPusher kan du bestille helt ned til blot to bøffer håndskåret af markedets bedste Wagyu-kød. Du kan vælge at stå for tilbehøret selv, men WagyuPusher har også friske trøfler, caviar, hjemmelavede saucer og andre specialiteter klar til dig.

De har desuden lavet en masse letforståelige tilberedningsvideoer til alle Wagyu-produkter, så du er sikker på, at du får den optimale oplevelse ud af dit køb. Og her på redaktionen har vi prøvet at stege en superlækker Wagyu ribeye, og det var overraskende let ved hjælp af videoerne, som du finder lige her!

For at det skal være ekstra nemt, har gutterne endda sammensat færdige pakkeløsninger, som hurtigt kan tilberedes. Du behøver altså ikke bruge timevis af forberedelse på at imponere i køkkenet. Der er eksempelvis en genial Champions League-menu klar lige nu!


Vi er fans!
Mandesidens redaktion har været i køkkenet – hvilket ikke sker ret ofte – og vi er slet ikke i tvivl. Selvom Wagyu-kød koster lidt knaster, så er det uden tvivl alle pengene værd. Vi vil gå så langt som at sige, at vi hellere vil spare lidt på kødet til hverdag og så nyde noget rigtig kvalitetskød i weekenden.

Hop ind hos WagyuPusher.dk og bestil en Wagyu-bøf eller fire med det samme. Det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Vi er ikke de eneste, som er vilde med Wagyu-kød. Herunder kan du se en fed video, hvor Jacob fra WagyuPusher og Feed Bistro laver den ultimative bøf bearnaise med Pelle Peter Jencel fra P3: