Dette indhold er sponsoreret.

Mange mænd drømmer om at tage på eventyr og opleve noget andet end deres hverdag. Men det kan være svært at finde på, hvad man skal lave, når man er afsted med vennerne. Her er et par forslag til sjove og anderledes mandeaktiviteter i udlandet.

Bestig Empire State Building

Empire State Building er en bygning, der ligger i New York City. Bygningen blev færdigbygget i 1931, og den er 449 meter høj. Empire State Building er en af verdens mest kendte bygninger, og den har været med i mange film.

For at komme til toppen af Empire State Building skal man først bestille en billet. Billetter kan købes online eller ved indgangen. Klik for at læse mere om, hvordan man kan købe billetter online. Når man har sin billet i hånden, skal man gå igennem sikkerhedskontrollen og derefter tage elevatoren op til toppen. På vejen op kan man se ud over byens skyline og nyde udsigten. Når man når toppen, kan man gå rundt på taget og se byens skyline fra alle vinkler.
I kan med fordel planlægge at besøge bygningen tidligt om morgenen, da de fleste besøger stedet senere på dagen.

Udover en tur op i Empire State Building er der et hav af aktiviteter at foretage sig i New York. Byen byder på mange museer, teatre og andre spændende seværdigheder. Man kan for eksempel tage en tur til Central Park, hvor man kan gå en lang tur eller leje en cykel. New York byder desuden på et vildt natteliv, som er oplagt at udforske på en mandetur.

Stort udbud og mange gode tilbud på musicals i London

Musicals i London er en af de største turistattraktioner. Hvert år kommer der tusindvis af turister for at se en musical i denne fantastiske by. Der er et stort udbud af musicals, og det kan være svært at vælge, hvilken man skal se. Men heldigvis er der mange gode tilbud på musicals i London, så man kan få set en masse forskellige musicals til en fornuftig pris. Nogle af de mest populære musicals i London er “Les Misérables”, “The Phantom of the Opera”, “Wicked” og “Mamma Mia!”. Musicals i London er noget særligt – ikke kun fordi det er en fantastisk oplevelse at se en musical, men også fordi man får mulighed for at opleve nogle af verdens mest berømte teatre.

Tag en bådtur på Menorca – nyd solen og hinandens selskab

Menorca er en af de smukkeste øer i Middelhavet og byder på nogle af verdens mest fantastiske strande. Her kan I bade, solbade, snorkle eller dykke. I kan også tage en bådtur rundt om øen og se nogle af de andre smukke steder, Menorca har at byde på. På en bådtur kan I også nyde hinandens selskab, og det er en perfekt måde at tilbringe en dag sammen på.

En bådtur er en oplagt aktivitet, da I sammen kan se nogle af de smukkeste steder på øen, og I får også mulighed for at bade og snorkle i det krystalklare vand. Der er mange forskellige både at vælge imellem, så I kan finde den perfekte båd til jeres tur. På bådture vil der desuden typisk være sørget for frokost og drikkevarer, så I kan nyde en dejlig dag på havet. Hvis I synes en hel dag er for lang tid at bruge på en bådtur, kan i overveje at finde et tilbud på en halvdagstur på vandet.

I kan ydermere gøre jer overvejelser om, hvorvidt i vil leje en privat båd eller tage på tur sammen med andre mennesker. Hvis I gerne vil have en afslappet bådtur, kan I tage på tur med et skib, der sejler langs kysten. På denne måde kan I nyde udsigten og slappe af sammen. Hvis I derimod gerne vil have en mere aktiv bådtur, kan I leje en robåd eller en lille motorbåd. På denne måde kan I selv styre, hvor hurtigt I vil køre, og hvor meget tid I vil bruge på at udforske de smukke steder på øen. Uanset om I vælger en afslappet eller aktiv bådtur, er det vigtigt at huske solcreme, badetøj og hovedbeklædning – dette for at sikre jer mod solen og det varme vejr.

Der findes en række sjove og anderledes aktiviteter for mænd, der ønsker at rejse udenlands. Vigtigst er dog at have styr på billetter til diverse aktiviteter hjemmefra.