Der er rift om kundernes opmærksomhed til Black Friday, og rigtig mange virksomheder vil gerne have del i kundernes penge og opmærksomhed, men hvordan bærer du dig ad, så du undgår at blive snydt?

1) Lav en indkøbsliste over, hvad du vil købe

Det kan være fristende at give den maksimalt gas, når der nu er så mange tilbudsskilte. Men faktisk ender mange med at købe varer, de aldrig får brugt. Derfor kan det være en god idé at skrive ned, hvad du gerne vil købe på forhånd, så du ikke bliver fristet alt for meget. Hvis du vil handle ind til julegaverne, kan du notere dem ned. Fotocollagen til mormor og morfar, sutskoene til bedstefar og Lego til fætter Mathias. Det kan være en måde at begrænse din shoppetrang på Black Friday.

2) Research grundigt på forhånd

Sørg for at holde godt øje med priserne op til Black Friday. Hvis du er sikker på, hvilke produkter du vil gå efter, så kan det være en rigtig god idé til at tjekke op på priserne på forhånd for at se, om der reelt set er tale om en besparelse. Sidste år var en del historier fremme i medierne efterfølgende om webshops, der lokkede med store besparelser, som viste sig enten at være opskruede priser eller som var normalrabatter. Så hvis du vil undgå at føle dig snydt, er der ingen anden vej uden om end grundig forberedelse.

3) Gå i alarmberedskab, hvis mærkevarer er for billige

Hvis du er inde på en webshop, hvor dyre mærkevarer er sat ned med 70-80 %, så bør du være ekstra opmærksom. Det er selvfølgelig dejligt at gøre en god handel til Black Friday, men der er også svindlere, som gerne vil snyde dig, så derfor er det vigtigt at være kritisk, når du støder på overdrevet gode tilbud.

LÆS OGSÅ: Undersøgelse: Danskerne er stadig skeptiske overfor elbiler

4) Normalt at spare 20-40 % på Black Friday

Når du leder efter tilbud, så skal du regne med at kunne spare et sted mellem 20-40 % sådan generelt set. Der kan selvfølgelig godt være enkelte produkter og varer, som nogle virksomheder sætter ekstra meget ned. Men det er en god målestok at regne med en besparelse i det niveau. Selvfølgelig kan nogle tilbud overraske positivt, men du skal bare ikke forvente mere end det.

Annonce:

Reklame: