Sådan sikrer du dig at du får de gaver du ønsker dig

Vi ved alle sammen, hvordan det føles, når vi omkring juletid eller til vores fødselsdag åbner en pakke og opdager, at vi slet ikke vil have den gave, vi har modtaget. Men vi er stadig tvunget til at smile og takke pænt for gaven, fordi det selvfølgelig er det høfligste at gøre.

Men ved hjælp af et simpelt trick kan du sikre dig, at du altid vil modtage gaver fremover, som du egentlig gerne vil have. Læs med her for at se hvordan du gør.

Til jul

Børn er som regel meget gode til at skrive en længere ønskeliste, når julen står for døren. Det kan vi lære lidt af.

Naturligvis går lidt af spændingen væk, når man giver en ønskeliste til sine venner og familie. Men det er en af de eneste måder vi kan sikre os, at vi rent faktisk også får nogle gaver, som vi vil blive meget glade for at få.

Ved at lave en ønskeliste hjælper du også dine venner og familiemedlemmer med at finde en julegave til ham, som de holder rigtig meget af. De vil meget gerne – præcis ligesom dig selv – have, at du bliver glad for gaven og kan bruge den fremover. De har lige så lidt lyst til at bruge penge på en gave, du ikke kan bruge til noget, som du har til at modtage sådan en gave.

En ønskeliste kan bruges til fødselsdag også

Du kan vælge også at lave sådan en ønskeliste, når der er et par uger til din fødselsdag. På den måde ved dine venner og familiemedlemmer også hvad de skal give dig omkring din fødselsdag.

Hvis du er bange for at det bliver alt for forudsigeligt, hvad det er du får i gave, så kan du blot sørge for at skrive mange forskellige ting ned på din ønskeliste. På den måde er det stadigvæk en overraskelse, præcis hvad det er du får af folk.

Hvilke ting skal du skrive på ønskelisten?

Du skal naturligvis skrive ting på ønskelisten, som du vil blive rigtig glad for at bruge – og som du har brug for. Tør hovedbund er for eksempel noget som rigtig mange mænd døjer med og det ville være oplagt at skrive nogle produkter ned på listen, som kan hjælpe dig med dette problem, hvis du selv døjer med det.

På listen kan du for eksempel også skrive sweatere, bukser mm. på ønskelisten, hvis du står og mangler noget nyt tøj til din garderobe. Eller måske kunne du godt tænke dig nogle sjove oplevelser? Så kan du bede dine venner og familiemedlemmer om at give dig kuponer til en sjov oplevelse i nærheden af dig.

Annonce: