Sådan indretter du dit hjem på en smart og moderne måde

Dette indhold er sponsoreret.

Når du skal indrette dit hjem, eller finde nye møbler til stuen eller soveværelset, kan det være svært at beslutte sig for stilen og farverne. Men der er et par stile, der aldrig går af mode. Èn af dem, er den moderne stil. Her er der fokus på simpel, men lækker indretning, samt på rene og stilfulde linjer, hvilket kan give dit hjem et luksuriøst og moderne look. Læs videre for at få et par gode råde til, hvordan du indretter til hjem på en smart og moderne måde.

Vælg lækkert håndværk

Et af grundelementerne i den moderne indretningsstil er kvalitet og godt håndværk. Dit hjem vil se smartere ud, hvis møblerne du har, står solidt. Derfor bør du overveje, at investere i møbler af kvalitet. Den moderne stil er også kendetegnet ved det enkle udtryk, og mere simple farver, som passer sammen. Heldigvis er mange møbler i dag fremstillet i simple farver, da det er efterspurgt, på det danske marked.

Møblerne på det Skandinaviske marked er for det meste af god kvalitet, og det gør, at du vil kunne have dine møbler i længere tid. Hvis du vil finde sådanne møbler til for eksempel din stue eller dit soveværelse, så besøg jacobsen plus. Hos Jacobsen Plus kan du finde et stort udvalg af lækre designs, samt alt hvad du har brug for, til at indrette dit hjem i en flot, moderne stil. Her kan du være sikker på kvalitet og et godt håndværk.

Fokuser på det enkle og stilrene

Hvis du vil have det moderne og luksuriøse look, er det vigtigt, at du holder det enkelt og går efter stilrene møbler, med skarpe linjer og farver. Du kan for eksempel finde et spisebord i glas, der giver et moderne og rent udtryk, eller en sofa, i mørkegrå eller grøn. Dette skaber kontrast til resten af rummet.

Det vigtigste er bare, at du holder det simpelt. Det betyder ikke, at du skal have få møbler, men bare at du skal tænke over, om de passer godt sammen. Du kan også købe møbler af mørkt træ, som teak, hvilket er populært for tiden. Det vil tilføje en dybere farve til rummet. 

Tilføj dit eget præg 

Et sidste råd er at tilføje personlighed. Selvom det moderne design fokuserer på det simple og stilrene, kan du let tilføje dit eget præg. Vælg for eksempel plakater eller kunst, der siger noget om hvem du er, for eksempel en klassisk filmplakat, eller et billede taget af en fotograf, du kan lide.

Du kan også købe planter, som kan gøre rummet mere levende. Stueplanter kan være enormt moderne, samt give et flot look, og du kan for eksempel vælge en stor plante med grønne blade, som en palme eller monstera, som kan stå ved siden af sofaen. Bare sørg for at udtrykke din personlighed i din indretning.