Sådan indretter du den ultimative ‘man-cave’

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du lige er flyttet i hus, eller snart skal det, så læs med her. Det kan være, at der er lidt ekstra plads i huset, og at I måske har et rum, der står tomt. Det kan også være, at der er en stor garage eller kælder. Det skal du da bruge som ‘man-cave’.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal indrette det, så læs med her. Vi har nemlig et par få tips, du kan bruge, når du skal indrette rummet. Det er jo ikke altid nemt, hvis man får rådighed over et helt rum – det plejer jo at være kvinderne, der styrer det.

Et fedt bord

Noget af det vigtigste til rummet er, at der er et fedt bord. En ting, som er in for tiden, er plankeborde. De er praktiske, i god kvalitet, flotte at se på og meget meget mere. Det vil være perfekt med et plankebord, når du skal holde poker- eller brætspilsaften for gutterne. De fås i flere forskellige størrelser og farver. Hvis du synes det lyder fed med sådan et, så find plankebord her, hvis du er interesseret i at vide mere om disse.

Et ordentligt anlæg

Der skal selvfølgelig være et fedt musikanlæg. Det kan være, at der skal lidt rock på højtaleren, når i har fået lidt indenbords. Måske kommer nogle af gutterne i dansehumør, og så nytter det ikke noget, at det er et par dårlige højttalere, du har til rådighed. Få derfor købt et godt anlæg, som kan spille rummet op – og gerne mere til.

Minibar

En anden fed ting er selvfølgelig en minibar. Der skal jo være snacks og drikkevarer, når i skal holde spilaften, og derfor er det perfekt med en minibar. Den skal selvfølgelig være så stor, så i ikke når at løbe tør på en aften.

Bordfodbold

Et bordfodboldbord er altid godt i en man-cave. Det er jo altid sjovt at konkurrere med gutterne, og det er bordfodbold en sjov aktivitet til. Derudover så kan man komme lidt op at stå, hvis man er ved at køre død i spillene på plankebordet. Det kan jo godt blive lidt for meget at sidde ned hele aftenen.

Vi håber, at du kan finde lidt inspiration i denne lille liste med indretningstips. Du kan naturligvis vælge og vrage, som det passer dig. Brug det som inspiration og tag det du kan bruge.