Mænd fører stadigvæk i statistikken, når det kommer til utroskab, men det er ikke alle kvinder, der er tro. Ny rapport afslører de eksakte tal over danskernes utroskab.

Nu nærmer vi os snart årstiden, hvor mange danskere er deres partnere utro. Det er snart ved at være julefrokost-sæson, og dermed også det tidspunkt, hvor flest danskere kommer til at flirte lidt for heftig med deres kollegaer. Nogle kommer til at passere stregen og er utro.

Mænd er mere utro end kvinder

Men der er forskel på de to køn, når det kommer til utroskab. Selvom kvinderne ikke er engle, når det kommer til utroskab, så er halter de fortsat efter mændende.

For mændenes vedkommende har 23 % af dem været deres nuværende kæreste og/eller kone utro, hvor tallet er lavere for kvindernes vedkommende. Det er kun 14 % af de danske kvinder, der har været deres nuværende kæreste og/eller mand utro.

Det overraskede forskerholdet bag en ny stor dansk undersøgelse af danskernes sexvaner, at forskellen faktisk var så stor imellem kønnene.

Køn spiller altså en afgørende betydning for vores evne til at være tro. Så selvom du mistror din kæreste, har hun altså langt større grund til at mistænke dig end omvendt. I hvert fald hvis man kigger på data fra den store danske undersøgelse af danskernes sexvaner.

Kilde: TV 2 

Annonce:

Reklame: