Reklame:


PUMA OG NEYMAR JR. INVITERER DIG IND I VERDENEN AF FUTURE Z

Sportsfirmaet PUMA har i dag præsenteret den banebrydende nye FUTURE Z 1.1 fodboldstøvle. LOCK IN & DRIVE THEM CRAZY med GAME.ON udgaven af FUTURE Z, som er fodboldstøvlen der bæres af verdens mest dynamiske og kreative playmakere – Neymar Jr., James Maddison, Eugénie le Sommer, Marco Reus og Dzsenifer Marozsán

Future Z er designet til at forbedre spillestilen for verdens mest spændende og underholdende spillere. Fodboldstøvlen giver en optimal lock-in og støtte til eksplosive bevægelser, idet den er opbygget af en adaptiv FUZIONFIT+ kompressionsbånd. Overdelen er lavet af et innovativt nyt strikket materiale, som er belagt med et tyndt lag GripControl Pro for at give en overlegen berøring og boldkontrol. En banebrydende ny Dynamic Motion System-ydersål er desuden blevet udviklet til avanceret boldkontrol som driver modstanderen til vanvid.

”Den største innovation i FUTURE Z er FUZIONFIT+ kompressionsbåndet, som er placeret midt på foden,” sagde Lilly Cocks, Developer Teamsport Footwear. ”Båndet blev udviklet ved hjælp af en speciel kombination af polyester- og spandexgarn, sammen med specielle tekniske garn for at skabe den perfekte balance mellem kompression, komfort og holdbarhed, hvilket giver bæreren en naturlig følelse.

Fortsætter efter reklameblokken:

PUMA OG NEYMAR JR. INVITERER DIG IND I VERDENEN AF FUTURE Z

PUMA fortsætter med at skubbe grænserne med FUTURE Z ved at udvikle et nyt letvægt sålsystem – Dynamic Motion System ydersål. Den iøjnefaldende z-formede sålplade reducerer vægt, giver 360 graders lock-in omkring foden og opretholder en stabil plade for playmakere til at performe overvældende accelerationer, bevægelser og færdigheder.

Reklame:

FUTURE Z er blevet designet med hjælp fra sundhedsstaben fra nogle af Pumas topklubber fra hele verden for at sikre, at støvlen har den optimale knopsammensætning, hvilket indebærer en strategisk placeringen af den midterste knop for at forbedre vendinger og hurtige retningsskift.

”Pasform og komfort er essentielt for agile, kreative playmakere. For at støtte denne type spillere har vi udviklet ydersålen i et letvægts PEBA-materiale som har gennemgået ihærdige tests igennem udviklingsfasen. Ved 20 meter agility tests, præsterede spillere i gennemsnit 3% hurtigere tider med FUTURE Z støvlen på sammenlignet med dens forgænger” sagde Florian Nemetz, Senior PLM Manager Teamsport Footwear. ”Støvlen er udviklet ved at benytte centrale indsigter og analyser, hvilket har gjort det muligt for os at forny og udvikle FUTURE-siloen og samtidig bevare FUTURE DNA’et”.

LOCK IN og DRIVE THEM CRAZY med PUMA FUTURE Z fodboldstøvlen, lanceret i yellow-alert og PUMA’s sorte GAME.ON farvekombinationen. Den globale lancering sker den 21. januar på PUMA.com, i PUMA butikker og i ledende fodbold detailbutikker over hele verden. FUTURE Z koster 1.500 DKK og bliver forhandlet i Unisport.

LOCK IN og DRIVE THEM CRAZY med PUMA FUTURE Z fodboldstøvlen

Reklame: