Reklame:


Det lyder måske en smule langt ude, at alkohol skal få os til at leve længere. Vi har jo hørt i årevis, at det kan være yderst skadeligt. Men vi takker naturligvis for de gode nyheder, selvom de forekommer som ønsketænkning.

Vi har igennem langt tid hørt både godt og skidt om alkohol. Men nu ser det ud til at de gyldne dråber bliver frikendt endnu engang. Ny forskning viser, at alkohol har forfriskende, anti-aging magt, og alkohol kan være en af  ​​hemmelighederne bag et lang og velstående liv.

Fortsætter efter reklameblokken:

Den nye forskning er blevet præsenteret ved American Association for Advancement of Science årlige konference. Det er neurologen Claudia Kawas, der har præsenteret et nyt studie, der viser at to glas vin eller en øl om dagen kan reducere risikoen for at dø tidligt.

LÆS OGSÅ: Så meget skal du tjene for at blive lykkelig ifølge videnskaben

Forskerholdet sammenlignede hvordan henholdsvis motion og alkohol påvirkede længden på vores liv. Og overraskende nok viste alkoholen sig at være mere effektiv end motionen.

Reklame:

Forskerne konkluderede, at folk der drak to glas vin eller en øl om dagen, havde 18 procent mindre risiko for at dø tidligt. Mens de deltagere der motionerede mellem 15 til 45 minutter om dagen kun reducerede deres risiko med kun 11 procent.

Studiet antyder altså, at alkohol kan forlænge livet i moderate mængder. Vi køber konklusionerne i det nye studiet et hundrede procent.

Kilde: Maxim