Sejlerdating

Ifølge Danmarks statistik er 36 procent af voksne mellem 20 og 79 år, enlige. Det svarer til 1,5 millioner singler. Så der er ikke noget at sige til, at udbuddet af datingsider er mangfoldigt. Heraf anslås det i sejlermiljøet, at mindst 20.000 sejlere er singler.

Og nu er det altså muligt at vælge en datingside, hvor man på forhånd ved, at de øvrige profiler deler ens interesse for at være på vandet.

Al slags sejlads

-Sejlerdating.dk er for alle, som elsker livet på vandet. Om man er til sejlbåd, motorbåd, kajak, surfer, SUP eller dykning er man velkommen og har mulighed for at søge på profiler indenfor de forskellige interesseområder, fortæller 51-årige Lisbeth Rejsenhus, der var single da hun fik ideen til at oprette datingsiden.

-Idéen med at lave en datingside for sejlere startede, da hun for seks år siden blev single og vendte tilbage til sejlads efter nogle års pause. Jeg genoptog pigesejlads i Virksund Sejlklub og kom hurtigt med på onsdagskapsejlads. Jeg var godt klar over, at det ideelle ville være at finde mig en kæreste, som delte min interesse for sejlads og sejlerlivet i det hele taget, påpeger Lisbeth Rejsenhus.

Gratis oprettelse

Det er gratis at oprette en profil på Sejlerdating.dk, og man kan frit kigge alle profiler igennem, før man beslutter, om man vil opgradere til et Sejler+ medlemskab, der gør det muligt at få adgang til flere funktioner på siden.

Medlemmerne skal have en ordentlig behandling, så man skal kunne se ”varen”, inden man begynder at ”shoppe” lige såvel som man nemt kan slette sin profil hvis ikke man har lyst at være med længere – forhåbentlig fordi man har fundet kærligheden.

Reklame:

Sejler vil møde sejler

Fælles for sejlere er, at vi bruger meget tid på vores interesse, og at være sammen om den som par, skaber så meget mere værdi i vores liv – og samliv.

-Det sidste års tid har formentlig fået mange af os til at standse op og få øje på de mange oplevelser, som vi har lige uden for døren. Uanset hvor i landet man bor, er der ikke langt til vandet, og alle de fornøjelser som venter der, forklarer Lisbeth Rejsenhus.

Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Ejer af sejlerdating.dk Lisbeth Rejsenhus
Annonce:

Reklame: