Glengoyne 50YO

Ja, dét kommer selvfølgeligt an på kvaliteten af den whisky, du vælger. Hvis du vælger Glengoyne 50 Years Old Single Malt Scotch Whisky, så er svaret EN enkel flaske!

Med næsten 200 års erfaring er Glengoyne blevet et velkendt navn inden for den store whisky-verden, og det skotske destilleri har for nyligt manifesteret deres position, som ét af Skotlands og dermed verdens bedste destillerier med udgivelsen af Glengoyne 50 Years Old Single Malt Scotch Whisky.

Det er uden tvivl på sin plads at beskrive denne limited edition single malt som intet mindre end flydende glæde, hvilket er resultatet af Glengoynes ”unhurried” og kompromisløse tilgang til whiskyfremstilling. Efter fem årtiers modning har denne enestående whisky fået en rigdom og dybde af aromaer og smage, som man sjældent – måske aldrig – har stødt på før.

Glengoyne 50YO

Glengoyne 50 Years Old kommer i en speciel krystalkaraffel med Glengoynes genkendelige gås, som er indgraveret på karaflen. Den smukke krystalkaraffel er naturligvis indpakket med stil i en massiv egetræsæske med guldtryk, og der er desuden gemt en prøve med 25 ml af den 50 år gamle whisky, samt individuelt nummererede bøger, som er håndsigneret af Glengoynes anderkendte Distillery Manager, Robbie Hughes.

Det er eksklusivt og dyrt, men der er også kun lavet 150 flasker, som hele verden har kæmpet om at få fingrene i. På trods af den store konkurrence om hvert eneste flaske, så er det lykkes den danske importør, Sprit & Co at få to flasker til Danmark, så to danskere med dybe lommer kan prøve én af verdens mest eksklusive whiskyer.

Hvis du har tømt sparegrisen eller solgt din førstefødte, så er det nu, du skal hoppe herind og investere i den fine drik: www.sprit-co.dk/shop/whisky/single-malt/glengoyne-50-years-old-single-malt-scotch-whisky