Reklame:


Fræk julekalender fra Sinful

Hvis du er træt af de samme fire chokoladekalendere hvert år, så skal du læse godt med nu. Her er årets frækkeste julekalender.

Vi ved godt, at der findes en del sjove kalendere, som det er okay sjove at flå op hver dag i december. Meeen vi har altså fundet en kalender, som er MEGET sjovere, end hvad du hidtil har set.

Vil du og kæresten gerne forkæle hinanden lidt ekstra, så skynd jer at få fingrene i den spændende julekalender fra Sinful. Julekalenderen er kendt fra landsdækkende TV i hele Skandinavien og blev faktisk udsolgt sidste år.

Fortsætter efter reklameblokken:

Hvad gemmer der sig så bag de mange låger? Kalenderen indeholder 24 populære og håndplukkede produkter som pirrende sexlegetøj, forførende accessories til forspil og produkter til de lidt anderledes lege. Alt sammen til en værdi af 2.300 kr.

I det medfølgende hæfte finder I tips og tricks til, hvordan I med produkterne får en julemåned, der i dén grad er de bankende hjerters fest.

Reklame:

Julekalenderen er en ny og opgraderet version af sidste års bestseller og over halvdelen af produkterne er helt nye. Så hvad venter du på? Se at få købt en julekalender, der gør gavn på mange måder. Se den på linket her!

Fræk julekalender fra Sinful