Reklame:


Vi er kede af, at skulle være dem, der overbringer dig de dårlige nyheder. Men et nyt studie har kunne dokumentere, at hun højst sandsynlig kommer til at være utro igen, hvis hun har været det før! Eller hvis du har været det…

LÆS OGSÅ: Så meget luksus får du får 375 millioner kroner

Den nye undersøgelse er for nyligt blevet offentliggjort i Archives of Sexual Behavior, og forskerne undersøgte, hvor stor tilbøjelighed tidligere utro egentlig har for at begå utroskab igen, og tallet var desværre alarmerende højt.

Fortsætter efter reklameblokken:

Forskerne brugte 1.300 voksne i alderen 18 år til 35 år som grundlag for deres undersøgelse. Alle 1300 deltagere blev så bedt om at besvare en masse spørgsmål om deres romantiske forhold i løbet af en 5-årig periode.

Det viste sig, at 44 % af deltagerne i undersøgelsen havde været utro i perioden. Og af dem der havde været utro, var sandsynlighed for at de gjorde de igen 3,4 gange så høj, som hos andre, lyder en af konklusionerne.

Reklame:

Vi skal selvfølgelig ikke generalisere, men det ser ud som om, at man skal være opmærksom, hvis man er sammen med en, der tidligere har været utro.

Kilde: Maxim