Gode køkkenknive til den kvalitetsbevidste mand

Den madglade amatørkok er ham, som elsker at stå i sit køkken og lave lækker mad fra bunden. Han elsker at købe gode råvarer og han går ikke ned på kvalitet, når det kommer til hans køkkenudstyr. 

Nordjyske Qknives laver kvalitetskøkkenknive til den kvalitetsbevidste mand. Hos dem kan du bestille japanske køkkenknive, som giver dig en helt ny oplevelse af at lave mad. Alle knive er smedet i japansk damaskusstål, som er en type af stål, der bliver fremstillet ved en speciel smedemetode, der får disse køkkenknive til at skille sig ud på mange planer. 

Besøg Qknives på deres hjemmeside og se de mange forskellige varianter af japanske køkkenknive, som de sælger på deres hjemmeside. 

Japanske kokkeknive til amatørkokken, der elsker god madlavning

Da Qknives startede virksomheden med deres japanske kokkeknive op, havde de en vision om at skabe kvalitetskøkkenknive til den glade amatørkok. 

Fortsætter efter reklamen:

Målgruppen af deres køkkenknive er ham, som elsker at lave god mad hjemme i sit eget køkken. Han har en stor passion og interesse for madlavning, han elsker gode råvarer og så går han ikke ned på kvalitet, når det kommer til hans køkkenknive. Hans køkkenknive skal være knivskarpe, og så skal de ubesværet kunne skære gennem kød, grøntsager og brød. 

Og det må man sige, at Qknives har formået at lave. 

Deres kvalitetskokkeknive er i så god en kvalitet, at de kan måle sig med de helt store spillere på markedet. Dog sælges de til en pris, hvor amatørkokken også kan være med. 

Køkkenknive i damaskusstål

Hvad der mest af alt kendetegner køkkenknivene fra Qknives er, at de er lavet i japansk damaskusstål. 

Damaskus er en unik form for smedemetode, der stammer fra østen. Helt præcist smeder man knivstålet ved at samle forskellige typer af stål. Så folder man stålet ind over hinanden og smeder det sammen. Dette gør man over flere omgange indtil, man har det ønskede antal lag. Køkkenknivene hos Qknives har 67 lag. 

Resultatet af denne unikke smedemetode er knivskarpe knivblade, der på overfladen får et hamret udseende med flotte mønstre. Og det er netop også dette mønster, der gør denne type kniv helt unik og uovertruffen, når det kommer til gode køkkenknive. 

God madlavning kræver de rigtige redskaber…

…og disse redskaber er typisk køkkenknivene. 

Smedemetoden, som er beskrevet ovenfor, giver også knivblade, som i stålet er hårdere end andre typer af blade. Hårdheden på stålet giver en indikation på knivens kvalitet og dermed også holdbarhed. Så jo hårdere stålet er, jo bedre kvalitet er kniven også.

Snyd ikke dig selv for at eje et par gode kvalitetsknive, hvis du elsker at stå i køkkenet og lave mad. Med køkkenknivene fra Qknives bliver du med garanti ikke skuffet.