Louis Nielsen tilbyder gratis synstest til dommerne under EM

Dommerne kommer formentlig til at spille en hovedrolle under EM, der begynder i dag, når Italien møder Tyrkiet i Rom. For at øge dommerkvaliteten kommer der nu hjælp fra en uventet kant.

Mange fans er lige nu ved at gøre grillen klar og få øllene på køl. Der er EM på menuen den næste måneds tid. Og traditionen tro kommer dommerne og VAR sikkert til at spille en afgørende rolle, og der bliver måske råbt ”Sku’ ha’ gået til Louis Nielsen” ad mange skærme rundt i det danske land, når åbenlyse fejlskøn hos dommerne ses i slow-motion.

For at modvirke de mest graverende dommerfejl kaster en ny og lidt utraditionel aktør sig nu ind i kampen for at hjælpe nogle af verdens ypperste dommere. Landets største optikerkæde Louis Nielsen, der driver over 75 butikker rundt i Danmark, kommer nu med et utraditionelt tilbud til UEFA og de 19 hoveddommere og 38 linjevogtere, der skal dømme til EM:

– For at være helt sikre på, at dommernes syn står helt skarpt, tilbyder vi nu gratis synstest til alle dommerne. På den måde kan vi forhåbentlig komme de værste fejl til livs, siger Louis Nielsens PR-konsulent, Rune Steiness, med et smil.

Louis Nielsen tilbyder gratis synstest til dommerne under EM

VAR er ikke nok

Dommerstøtten VAR har været udskældt hos mange fodboldfans de seneste sæsoner, og selvom videohjælpen nok sikrer, at der ikke sker et tyveri af maradonske dimensioner, mener Rune Steiness alligevel, at det er vigtigt, dommerne får al den hjælp, der er tilgængelig.

– VAR har slet ikke udryddet fejlskøn i fodbolden, selvom det var forventningen hos mange. Og det kommer helt sikkert heller ikke til at ske til EM. Det er efterhånden blevet tydeligt, at et dommerskøn stadig er et skøn, selvom en forseelse kan ses i slow-motion og i mange forskellige vinkler.

Reklame:

– Vi krydser fingre for, at dommernes falkeblik er skarpt, og at vi dermed undgår, at VAR skal tages unødigt meget i brug under EM, fortæller Rune Steiness håbefuldt.

Til EM skal der spilles 51 kampe i løbet af en måned, og i København skal der spilles fire kampe. – Forhåbentlig med dansk deltagelse i alle fire, pointerer den fodboldglade PR-konsulent.

Danmarks kamp mod Finland begynder lørdag d. 12. juni klokken 18.00 i Parken. Derefter spiller Danmark 17. juni mod Belgien og 21. juni mod Rusland.

Annonce:

Reklame: