Heli-skiing

Tyrkiet er lig med sol, svømning og hvide sandstrande, men kan også prale af at være et af verdens bedste steder for helikopterski. De tyrkiske Kaçkar-bjerge har nu åbnet heli-ski for vinteren.

Fortsætter efter reklamen:

Sæsonen for heli-ski, eller helikopterski, er begyndt i Kaçkarberg, der ligger ved Sortehavet, i det nordøstlige Türkiye. Stedet har været vært for denne ekstremsport, hvor man går til toppen af bjerget med helikopter og ned på skiene, siden 2004 og tiltrækker hvert år et stigende antal skiløbere fra hele verden.

– Jeg er heldig at have haft muligheden for at stå på ski i nogle af verdens bedste bjerge, men jeg må sige, at Tyrkiet altid vil være et af mine absolutte yndlingssteder, ikke kun på grund af det fantastiske terræn, men lige så meget for organisationen , guiderne og piloterne. En utrolig oplevelse, sammen med et professionelt team, siger fotograf og skiløber Jansci Hadik.

Holdet i Kaçkar-bjergene består af anerkendte Himalaya-specialister og professionelle helikopterpiloter, som arbejder året rundt under alpine forhold med heli-ski-flyvninger.

Fortsætter efter reklamen:

Bjergkæden strækker sig godt 3.900 meter over havets overflade og skiløbet foregår i et overvejende åbent terræn, i mellem 3.600 og 1.200 meters højde og faldhøjder på op til 1200 meter, hvilket gør dette sted perfekt til heli-ski. Den regelmæssige mængde sne, der falder over bjergene, giver en stabil snepakke gennem hele sæsonen, som forventes at vare til slutningen af marts.

Området har også et bredt udvalg af hoteller og overnatningsmuligheder til leje for opholdet, med hostels, boutiquehoteller og bungalows. Der er meget at se og opleve omkring Kaçkarberg i Türkiye, men frem for alt er det et af de få steder i verden, som med sin puddersne og lange terræn er perfekt til en heli-ski-oplevelse.

LÆS MERE:
https://goskiingturkiye.com
https://goblackseaturkiye.com
https://goturkiye.com

Heli-skiing

Reklame:

Reklame: