Det ser ud til, at man kan indhente det forsømte i sengen andre steder, hvis man skal tro ny forskning.

En forskergruppe har undersøgt 1.500 mennesker i både EU og USA. De ville gerne vide, hvilken påvirkning sex havde på den lange bane i et forhold.

Det overraskende ved forskernes resultater var, at 88% af kvinder i undersøgelsen godt kunne se igennem fingre med lidt svingende kvalitet i sengen, hvis deres partner til gengæld var gode til at føre dybe og meningsfulde samtaler.

Flere kvinder pegede på kommunikation som den afgørende faktor for et godt forhold.

Du tror det måske ikke, men faktisk var mange af mændene enige med kvinderne. Op i mod 72% af mændene i undersøgelsen mente, at kommunikation var vigtigere end sex.

Og faktisk værdsatte både europæiske og amerikanske kvinder romantik fremfor lagengymnastik. Kvinder var derudover optaget af om deres partner holdte sig i form og så godt ud, hvilket de også mente var vigtigere end præstationer i sengen.

Undersøgelsen gjorde også klart, at både mænd og kvinder foretrækker oralt!

“[Men] and women would date someone not good at penetrative sex if they were very good at oral sex; nearly 73 percent of women would give a partner a chance if cunnilingus were their speciality versus almost 86 percent of me,” skriver Maxim

Reklame:

Så det kan godt være, at sommeren skal bruges til at træne tungemusklerne.

Annonce:

Reklame: