Reklame:


Det ser ud til, at man kan indhente det forsømte i sengen andre steder, hvis man skal tro ny forskning.

En forskergruppe har undersøgt 1.500 mennesker i både EU og USA. De ville gerne vide, hvilken påvirkning sex havde på den lange bane i et forhold.

Det overraskende ved forskernes resultater var, at 88% af kvinder i undersøgelsen godt kunne se igennem fingre med lidt svingende kvalitet i sengen, hvis deres partner til gengæld var gode til at føre dybe og meningsfulde samtaler.

Fortsætter efter reklameblokken:


Flere kvinder pegede på kommunikation som den afgørende faktor for et godt forhold.

Du tror det måske ikke, men faktisk var mange af mændene enige med kvinderne. Op i mod 72% af mændene i undersøgelsen mente, at kommunikation var vigtigere end sex.

Og faktisk værdsatte både europæiske og amerikanske kvinder romantik fremfor lagengymnastik. Kvinder var derudover optaget af om deres partner holdte sig i form og så godt ud, hvilket de også mente var vigtigere end præstationer i sengen.

Undersøgelsen gjorde også klart, at både mænd og kvinder foretrækker oralt!

“[Men] and women would date someone not good at penetrative sex if they were very good at oral sex; nearly 73 percent of women would give a partner a chance if cunnilingus were their speciality versus almost 86 percent of me,” skriver Maxim

Så det kan godt være, at sommeren skal bruges til at træne tungemusklerne.

Reklame: