Reklame:


Kød

Vi er kede af at sige det, men den er god nok. Hvis du skal have ordentlig mad, så skal vi selv lave det. Så her er lidt tricks til dig der gerne vil i gang med at lave noget god mad til dig selv og måske din date eller kæreste.

Mænd og mad

Den 20. april 1908 skete det. Det var der ændringerne for alvor startede, og vi har aldrig mærket så meget som i dag. Kvinderne fik stemmeret! Det har betyder at kvinderne langsomt men sikkert også fik mere og mere at sige i hjemmet, de begyndte at arbejde og nu skulle de også have ligestilling. Og det har haft store konsekvenser! For nu kan vi ikke længere sige til kæresten at hun skal smutte ud i køkken og lave os noget mad.

Fortsætter efter reklameblokken:

Og selv hvis vi kunne, er det slet ikke det samme som i gamle dage. Dengang var det at lave god mad til sin mand noget man lærte fra barn af. Men nutidens unge mennesker lærer hverken at lave mad, men lære også at det er lige så meget manden som kvinden der skal stå i køkkenet. Så mænd, hvis i vil have ordentligt mad, så må vi selv sørger for det! Og det kommer også med den meget heldige side effekt, at kvinder elsker en mand der kan lave mad!

Lav maden selv!

Først og fremmest skal du have udstyret i orden. Gordon Ramsay siger det selv, der er intet mere farligt i køkkenet, end en sløv kniv. Og det betyder at du kan med god samvittighed gå ned og købe de fedeste og skarpeste knive, for din egen sikkerhed!

En ordentlig pande er også vigtig. Ellers ender du med at brænde alt på, og der er intet værre end brændt mad. Her er det en god ide at finde en pande, og en gryde, der er belagt med det man kalder for ’’non-stick’’ hvilket betyder du ikke brænder noget på. Men de fleste mænd kan jo godt lide at lave store fede bøffer! Og der bliver du nød til også at investere i en støbejernspande, hvor du netop kan brænde din bøf. Hvis den skal have den der sprøde overflade og ikke bare være en kogt stykke kød, så bliver du nød til at købe en støbejernspande.

Det sidste store stykke redskab er en ordentlig ovn. Hvis du ikke kender din ovn, og hvis den ikke er ordentlig og regelmæssig, ja så ender du ofte med et dårligt resultat. Kig eventuelt på bedste ovn i test, og find ud af hvad der passer bedst til dit behov og budget.

Tag på restaurant

Der skal selvfølgelig også være plads til at gå på restaurant. Både fordi det ikke altid er sjovt at lave mad til kæresten eller daten, og hvis din kæreste ikke er så god til mad, er det jo heller ikke sjov. Men også fordi det er en god måde at lære noget, og så kan i også få en dejlig aften ud af det.

Hvis du gerne vil spare nogle penge, men stadig vil finde de lækreste restauranter i Århus, kan du med stor fordel følge denne guide: Bedste restaurant århus. Her finder du de bedste restauranter, men du får også 33% rabat, hvis du bruger deres service. Det er win win !