Reklame:

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at det kan være en dårlig idé at tage mobiltelefonen med ind i soveværelset. Søvnen bliver dårligere, og nu viser en ny amerikansk undersøgelse også, at det kan være direkte skadeligt for andre ting i soveværelset.

Den teknologiske virksomhed Asurion har lavet en større undersøgelse af, hvad det betyder at slæbe mobiltelefonen med ind i soveværelset. Og det ser ikke godt ud for dem, der bruger mobiltelefonen i sengen.

LÆS OGSÅ: Svetlana er en stjerne på nettet. Kan du gætte hvorfor?

Virksomheden gennemførte undersøgelsen af amerikanske pars vaner i soveværelset. Og det viste sig, at mobiltelefonen var et relativt stort problem for mange. Holdet bag undersøgelsen fandt ud af, at de mennesker, der bruger mobiltelefonen i soveværelset oplever dalende aktivitet i kærlighedslivet. Og grunden ja, det er telefonen. Så gutter, drop telefonen i sengen.

50 % af amerikanerne brugte telefonen i sengen lige inden sengetid, hvilket fører direkte til mindre intimitet med deres partnere.

Reklame:

Undersøgelsen kommer med et par bud på, hvordan du kan slippe din telefons magt over soveværelset igen.

Sådan lyder de tre gode råd:

• Sæt telefonen i opladeren 30 minutter før sengetid og indstil samtidig alarmen, så du kan slippe den helt, inden du går i seng.

Reklame:

• Når du chatter med vennerne, så start samtalen tidligere på aftenen, så du undgår, at det bliver for sent.

• Overvej at bruge din smartphone sammen med kæresten. Spil musik som både får dig og din kæreste i den rette stemning.


Så hvis du vil have mere kvalitetstid med kæresten i soveværelset, så handler det altså ifølge undersøgelsen om at få bugt med telefonforbruget.

Kilde: Maxim