Reklame:


Det kommer måske ikke som den store overraskelse, at det kan være en dårlig idé at tage mobiltelefonen med ind i soveværelset. Søvnen bliver dårligere, og nu viser en ny amerikansk undersøgelse også, at det kan være direkte skadeligt for andre ting i soveværelset.

Den teknologiske virksomhed Asurion har lavet en større undersøgelse af, hvad det betyder at slæbe mobiltelefonen med ind i soveværelset. Og det ser ikke godt ud for dem, der bruger mobiltelefonen i sengen.

Fortsætter efter reklameblokken:

LÆS OGSÅ: Svetlana er en stjerne på nettet. Kan du gætte hvorfor?

Virksomheden gennemførte undersøgelsen af amerikanske pars vaner i soveværelset. Og det viste sig, at mobiltelefonen var et relativt stort problem for mange. Holdet bag undersøgelsen fandt ud af, at de mennesker, der bruger mobiltelefonen i soveværelset oplever dalende aktivitet i kærlighedslivet. Og grunden ja, det er telefonen. Så gutter, drop telefonen i sengen.

Reklame:

50 % af amerikanerne brugte telefonen i sengen lige inden sengetid, hvilket fører direkte til mindre intimitet med deres partnere.

Undersøgelsen kommer med et par bud på, hvordan du kan slippe din telefons magt over soveværelset igen.

Sådan lyder de tre gode råd:

• Sæt telefonen i opladeren 30 minutter før sengetid og indstil samtidig alarmen, så du kan slippe den helt, inden du går i seng.

Reklame:

• Når du chatter med vennerne, så start samtalen tidligere på aftenen, så du undgår, at det bliver for sent.

• Overvej at bruge din smartphone sammen med kæresten. Spil musik som både får dig og din kæreste i den rette stemning.

Så hvis du vil have mere kvalitetstid med kæresten i soveværelset, så handler det altså ifølge undersøgelsen om at få bugt med telefonforbruget.


Kilde: Maxim