Hvem skulle tro, at en massagestol kunne have så vild en teknologi i ryggen!

Der er mange, der kender massagestole som et stort, vibrerende monstrum, man kan prøve i et lille telt ude på Ballerupmarkedet. Men hvad mange måske ikke ved er, at der de sidste par år er sket nogle kæmpe udviklinger indenfor området, både når det kommer til design, men især også teknologi.

En af de største firstmovers inde for feltet, er det kæmpe internationale brand OGAWA, som er verdensførende, når det kommer til udvikling af teknologi til wellnessudstyr og gadgets. Det er netop OGAWA, der står bag den nye massagestol Master Drive AI, som er kåret som verdens bedste massagestol. Det er den fedeste gadget til dig, der går op i sundhedstracking og teknologi.

En ægte game-changer

Det, som gør Master Drive AI til den bedste massagestol i verden, er de nyeste avancerede AI-funktioner, som er indbygget i stolen, herunder: Ansigtsgenkendelse, Health Tracker og Scanner, samt en AI Powered Automated Analyst, der bringer din sundhedstracking til et helt nyt niveau. Med health trackeren kan du holde øje med din puls, iltniveau i blodet, få en fuld mapping af spænder og ømme muskler i din krop. Alt informationen bliver lagret i OGAWA-appen, så du kan holde øje med din krops udvikling.

Hver gang du bruger stolen, foretager den en scanning af din ryg og laver en analyse af de steder, du har flest spændinger og behov for behandling. Herudfra laver den et unikt sammensat massageprogram til dig, som går ind og behandler netop dine problemområder. Master Drive AI giver en rygmassage rettet mod de centrale akupunkturpunkter, udstrækker ryggen, forbedrer kropsholdning og eliminerer spændinger i hele rygmuskulaturen. Dette har ingen anden massagestol før denne kunnet.

Hver komponent i OGAWA Master Drive er optimeret til bedste ydeevne, hvilket fører til en ekstremt nøjagtig massage. Drevet af den avancerede mikroprocessor M.6 Gen, lærer Master Drive AI og tilpasser sin massage, og ændrer massagetryk, hastighed samt bevægelser med de intelligente Vario Motion 4D-massageruller, så det passer perfekt til den der bruger stolen.

Designmæssigt er vi også kommet langt fra morfars store læderlænestol. Stolen har et fedt og strømlinet design med fede detaljer, så man ikke behøver at gemme massagestolen væk inde på kontoret, men passer perfekt ind i alle moderne hjem.

Alt i alt er Master Drive AI den ultimative sundhedsgadget, som er et must have for dig som går op i at tracke og forbedre din krops sundhed og velvære.

Læs meget mere om de fantastiske massagestole her!