personlig julegave

Du kender det sikkert alt for godt. Kalenderen siger knapnok november, og alligevel går butikkerne amok i julestemning, indretning og musik. De fleste julegaver klares nemt på rutinen og med detaljerede ønskesedler. Men selvfølgelig kender du manden, der hvert år afleverer et blankt stykke ingenting. Eller endnu værre måske slet ikke noget. Og som du derfor har brugt de sidste ti år og samtlige kendte som ukendte kreative idéer på at glæde med den personlige julegave.

Er der snart flere gode idéer til specielle julegaver? Svaret er ja. Og hvis du er ligesom de fleste andre, ligger de højst sandsynligt i din ene bukselomme hver dag. Din telefon kan nemlig rumme tusindevis af billeder af dig og din far, søn, onkel eller gode kammerat, som år efter år er en plage at finde en julegave til.

Men selvom telefonproducenterne i disse tider kæmper om, hvem der kan lave den største skærm med de vildeste farver, så er de i sidste ende begrænset af, at telefonen skal kunne ligge i – ja – din lomme. Det problem får du ikke med plakater som julegaver.

Flotte plakatcollager overalt
Lige til at hænge på væggen i stuen, soveværelset, kontoret, garagen eller måske køkkenet kommer de i alle mulige forskellige former og størrelser, som kan huske jer på de bedste stunder hver dag. Helt uden at I skal have mobilen op for at bladre gennem hvert eneste billede eller have besvær med at sætte flere billeder sammen. Og er du i tvivl, hvor plakaten kan hænge, så er der masser af indretningstips flere steder på boligsider på nettet.

Men om du så har ét eller flere forevigede minder, du vil huske manden der har alt på, betyder ikke noget. Hele fotocollager eller et enkelt billede kan nemlig blive det helt store julegave-hit, som ham, du holder af, vil snakke om helt ind i det nye år.

Kun fantasien og objektivet sætter grænsen
Og så er det ellers bare at lade hjernen fare i det kreative yderspor. For er det en instagram-plakat fyldt med jeres smukkeste billeder og mindet om det sjoveste hashtag? Eller måske i anledningen af julen en collageplakat med 24 billeder, som siger noget om den mand, du kender, der har alt?

Ikke kun for mænd
Også kvinder kan være svære at købe gaver til. Men så er de bedste bryllupsbilleder måske lige sagen? Eller øjeblikket fra dåbsdagen hvor præsten fik navnet på det nyeste familiemedlem galt i halsen og fik hele kirken til at slå koldbøtter af grin? Er det festen, I aldrig glemmer eller jubilæet som tak for lang og tro tjeneste?

Slip for de gamle fotobøger
Så slipper I også for, at de alt for store og lidt klodsede fotobøger, som alligevel kun samler støv ovre i hjørnet, står fremme. Med en fotoplakat kan nye som gamle billeder få et helt andet liv som dekorationen, der bringer glæde hver dag. Så tag billederne ud af bøgerne, telefonen og spejlreflekskameraets hukommelseskort og brug dem kreativt på det helt store hit under juletræet i 2018.

Reklame:

Gaven der gi’r igen og igen…
Og det bedste ved det hele? Om et år og alle dage ude i fremtiden er der andre billeder og flere minder, der kan bruges til andre højtider til at fortælle mere om ham ’der nu aldrig har alt’. Kun fantasien – og hvad der kan fanges i et kameraobjektiv – sætter grænserne for årets bedste julegaveidé.

Annonce:

Reklame: