Reklame:


Kan man leve kun af øl?

Der findes alverdens kure, hvis du drømmer om at smide et par overflødige kilo. Den her øl-kur har vi dog aldrig hørt om før. Men den lyder særdeles spændende!

Du har måske hørt om filmen Super Size Me, hvor en mand forsøger at leve kun af McDonald’s-mad i en måned. Det går ikke ret godt, og han tager en del på. Men hvad nu, hvis man kan leve af noget andet lækkert og så i stedet tabe sig?

Det har ejeren af en amerikansk pub besluttet sig for at finde ud af. Hvad sker der, hvad man kun lever af øl? Resultatet er ganske overraskende.

Fortsætter efter reklameblokken:

Okay, Pat Berger, som han hedder, lever ikke KUN af øl, for han er nødt til også at drikke en masse vand og indtage nogle vitaminer og mineraler. Men alligevel har han efter omkring en måned tabt sig imponerende 10 kilo.

Han har ladet sig inspirere af en gammel munke-tradition, hvor man for 300 år siden fastede og kun drak bajersk øl. Og åbenbart kan det også lade sig gøre i den moderne verden.

Reklame:

Pat drikker fire øl om dagen, så hans liv er selvfølgelig lidt begrænset, da han af promille-årsager ikke kan køre bil. Og så er resten af hans krop nok ikke super vild med at mangle fast føde. Men som kur i en kortere periode er det åbenbart ganske effektivt.

Herunder kan du følge Pat og den vilde øl-kur: