Astralis / Go Mate

Med Astralis som partner og den berømte argentinske fodboldspiller Sergio Aguero som medejer og visionær direktør, lancerer GoMate en ny linje af naturlige, plantebaserede energidrikke.

GoMate er fremstillet og designet til at understøtte vedvarende ydeevne og fokus samt en sund ”power down” uden de intense energipeaks og -crashes, traditionelle energidrikke ofte medfører.

Sergio Aguero, Chief Visionary Officer hos Go Mate og grundlægger af KRU Gaming:

– Esporten fortsætter med at vokse, og det er vigtigt, vi hjælper spillere med at trives. Energidrikke med store mængder koffein og taurin, gør det ikke. Vi vil skabe præcedens, hvor naturlige, hjerneboostende drinks har evnen til både at give energi og ro, og Go Mates produkter gør netop det.

– Vi er begejstrede for at arbejde med en partner som Astralis, der støtter vores ambition og har et stort engagement i branchen, kommenterer Aguero.

Guido Rosales, medstifter og administrerende direktør for Go Mate:

– Med Go Mate introducerer vi et bedre, naturligt, sundere energialternativ. Ved at bruge naturlige ingredienser og en blanding af antioxidanter og næringsstoffer i form af Yerba Mate, bringer Go Mates produkter god energi til alle, der ønsker at understøtte deres præstationer på en mere naturlig måde.

– Vi er glade for at arbejde sammen med Sergio Aguero, som i årevis har bevist, at han er på højeste niveau som fodboldspiller og nu driver sin egen gaming-organsation KRU, og Astralis, der er kendt som en international frontløber inden for esport. De bringer begge en masse erfaring og knowhow til bordet, som understøtter vores globale ambitioner.

Reklame:

– Astralis er de første på eliteplan, der bliver en bærende del af vores vækstplaner, hvor vi også vil arbejde med en bred vifte af talentfulde streamere og gamere. De vil alle være en del af vores bevægelse, der handler om at ændre brugen af ​​energidrikke i gaming, siger Rosales.

Astralis / Go Mate

Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis:

– I Astralis søger vi altid at gøre tingene anderledes. Vi har professionaliseret forholdene for vores hold og spillere, og selvom vi altid arbejder på at på at forbedre vores resultater, har vi også stor fokus på at fremme de positive aspekter af gaming. Go Mate har samme mål, og vi er stolte af at indgå et kommercielt partnerskab af denne størrelse og type med en virksomhed som Go Mate.

– Go Mate vil ikke kun have eksponering på vores digitale kanaler og i kampagner, da vi senere på året også lancerer en Astralis-brandet produktlinje. Astralis-linjen og Go Mate vil være tilgængelig online på alle nøglemarkeder, og vi mener, at der er et enormt potentiale for produkter bygget og designet med Go Mates ambitioner og værdier, kommenterer Sindt.

Mens Go Mate Awake leverer vedvarende ydeevne, øget fokus og øget mental smidighed, giver Go Mate Relax spillere mulighed for at få en sund power-down, der hjælper dem med at genoplade, slappe af og genoprette balancen. Special Editions med Astralis og Sergio ‘Kun’ Agüero’s og Astralis’  lanceres i dag og kan købes online inden længe.

Annonce:

Reklame: