Reklame:


Julekalendere til rigtige mænd

Er du træt af den triste chokoladekalender til jul? Så er her Mandesidens bud på 3 anderledes og MEGET sejere julekalendere.

Det behøver ikke være så kedeligt at have en julekalender stående derhjemme på natbordet. Trist og smagsløs mælkechokolade er ikke den eneste mulighed for julekalendere.

Herunder har vi samlet tre versioner, som er en hel del sjovere end den klassiske kalender. Du får både sprut, chili og kaffe. Ja tak!

Fortsætter efter reklameblokken:

Baileys julekalender

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne chokoladekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, som du gerne vil ønske en rigtig god jul.

Læs mere og køb her!

Chili Klaus julekalender – Jingle Balls
Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Læs mere og køb her!

Kaffe julekalender
Kaffe julekalender
Tæl ned til juleaften med en velsmagende kop kaffe med opfyldning hver dag! Grower’s Cup Kaffejulekalender indeholder 25 poser med håndristet kaffe, og takket være den smarte emballage brygger du kaffen direkte i posen. Denne julekalender til voksne er en perfekt gave til din kaffeelskende ven!

Læs mere og køb her!