Reklame:


Foråret og dermed bilsæsonen er lige om hjørnet. Her er tre superfede fælgsæt, du uden tvivl bør overveje.

Du ved, at de gamle fælge står foran en udskiftning. Måske har de endda gjort det længe – så længe at du ikke kan udskyde beslutningen mere.

Men bare rolig, vi har samlet tre fede fælgsæt til sæsonen 2020, som forhåbentlig kan hjælpe dine overvejelser på vej. Den rette vej.

Fortsætter efter reklameblokken:

Og alle de fede sæt – og mange flere endnu – er at finde hos Jocks.dk – her er der altid skarpe priser og fedt aluminium at vælge i mellem.

Reklame:

Enkei RPF1: Ser du Formel 1? Okay, vi ved heller ikke, hvorfor vi spørger – det er jo indlysende. Nå, men så ved du også, at sæsonen er lige om hjørnet. Og med dette design får du ikke bare noget, der dufter af F1 – det her ER Formel 1. I hvert fald er fælgen konstrueret efter samme principper som McLarens hold i motorsportens kongeklasse benytter sig af – true story! Fås i alt fra 14″ til 18″.

ROTA Torque: Et klassisk design ligner måske det sikre valg. Både og – for det prædikat kommer kun af én ting, popularitet. Og når noget går godt, er det altså ingen skam at hoppe med på en vogn, der bare holder og holder år efter år.

7twenty style 46: En fælg med god konkav vil findes, så længe der er biler til (og så længe vi – altså mennesket – selv må sidde bag rattet). Sagt på en anden måde: Den her går aaaaaaldrig af mode.

Reklame:

Se mange flere fede fælge på Jocks.dk